Green Plus Fuel

Green Plus-ról

Webáruház Eredmények Üzemanyag fogyasztás teszt szolgáltatás Karrier  
 

A Green Plus a tüzelõanyagok égéskatalizátora

-Üzemanyag feljavító
- Hogyan mûködik?
- Hogyan használom?

-
Gyakori kérdések
-
Egészségügyi
és    mûszaki
  
biztonsági adatok

-
Kisgépek, motorok
-
autó
-
Busz
-
Kamion
-
Mezõgazdasági
és bányagépek

-
Vonat
-
Hajózás
-
Rakéta és JET

-
Finomítók, benzinkutak
-
Bio üzemanyagok
-
Diesel
-
Benzin
-
Szén
-
Gáz

-
Vásárlás

-
Elérhetõség

-
Biofriendly-rõl
-
Biofriendly Csoport
-
Biofriendly Blogt

- Hírek
-
Green Plus Fuel a Facebookon


Karrier


Azoknak, akik meghatározó személyek az energiaiparban, ezért könnyen tudnak szerzõdni üzemanyag gyártókkal és forgalmazókkal vagy nagy üzemanyag fogyasztókkal,

vagy

teljesítmény orientáltak.

Biztosan észrevetted már, hogy állás lehetõség rengeteg van és kevés az, ahol valóban bizonyíthatsz. Ezért mi nem állást ajánlunk, hanem pörgést. A tempót és a bevételed Te magad diktálod. Ha olyan bevételi forrásra vágysz, ami valóban Tõled függ, akkor jelentkezz.

Mitõl leszel sikeresebb ebben a Globális Csoportban?

Elõny, ha van már üzemanyaggal és a hatóanyagunkkal tapasztalatod.
Elõny, ha átolvastad és megismerted a prémium termékünket.
Elõny, ha jó benyomást tudsz kelteni magadról.

Amikor a Biofriendly csapat tagjává válsz, érvényben lévõ kormányszerzõdéseket, olajtársasági szerzõdéseket, világvezetõ cégek szerzõdéseit képviseled. Ez nagy felelõsség és egyben a legjobb referencia az ügyfeleid részére.

Lehetõséget adhatsz kormányoknak, hogy a meglévõ törvények, direktívák, vállalások és stratégiák alapján egyszerûbben, könnyebben és látványosabban érjék el céljaikat, védjék meg a lakosságot és tegyék versenyképesebbé országukat.

Lehetõséget adhatsz kormányoknak, önkormányzatoknak, cégeknek, hogy innovációnkkal elõnyösebb helyzetbe kerüljenek szerzõdések, pályázatok, minõsítések esetében, javítsák a cég CSR és image értékét.

Több fejlesztésünk is van, valamint több olyan fejlesztõvel állunk kapcsolatban, akik szintén a "Zéró Emisszió" vagy az alacsony károsanyag kibocsátás elv mentén innovatívak és jövedelmezõ termékük, projektjük adott esetben Rajtad keresztül kerül bevezetésre, értékesítésre. Számodra elsõként a folyékony katalizátor üzletágban való részvételt javasoljuk, mivel ez a leggyorsabban megtérülõ a vevõ számára, minden kontinensen használatos és minden kontinensrõl vannak megbízható hivatalos eredményeink, hamar mérhetõ, személyes tesztsegítséget is kapsz, ha szükséges.

Több százmillió dollárt fektettünk be azért, hogy szabad idõkerettel annyi pénzt csinálj magadnak, amennyit szeretnél. Partnervédelmet és területvédelmet biztosítunk, azaz az Általad regisztrált vevõ a Te kapcsolatod marad. Az elszántságodtól és eredményeidtõl függ, hogy milyen formában:

Rendelési pont készletvásárlási kötelezettség nélkül, vevõk felé szállítási és számlázási teendõk nélkül, számla ellenében folyamatos fix alapjutalékkal.

Project gazda sikerdíjjal (pályázat, marketing, HR, teszt, stb.).

Értékesítõ, Régióvezetõ, Country manager megfelelõ mennyiségû megvásárolt készlettel, vevõket közvetlen és / vagy felügyelt kiszolgálással. Fizetés fix alapjutalék + teljesítményarányos további jutalék.

Disztibútor / Viszonteladó folyamatos nagy mennyiségû készletvásárlással, forgalmazással, fix kellemes árréssel.

Személyes egyeztetésre jelentkezés itt: peter kukac greenplusfuel.com +36 30 33 22 666  


Share on Facebook   Share on Twitter    Share on LinkedIn   Share on Google Plus
 
 
   

 

Tudta?

 

A Green Plus neve, zöld (green) abból ered, hogy maga a hatóanyag nem káros, nem toxikus, nem mérgezõ, biobarát anyagból készül precíz nanotechnológiás eljárással Kaliforniában, Németországban, Svájcban. Valamennyi csomagolás (kamionos tanker, IBC tartály, hordó, kanna, flakon kap egy egyedi azonosító számot, ami alapján tudjuk, mikor készült, ki adta el, ki vette meg, milyen tömény a koncentrátum, milyen tüzelõanyaghoz használja és, hogy eredeti a hatóanyag (mivel már hamisítják is). Azért plusz, mert új értéket, felminõsítést ad minõsítési szempontból is (alacsony kibocsátású új generációs üzemanyagok) és kategória szempontjából is (EURO), feljavítja az égést és az ebbõl eredõ hatásokat, teljesítményt ott, ahol talál szénatomot (fa, biomassza, gáz, szén, pakura, dízel, benzin, kerozin). Az angol fuel kifejezés üzemanyagokra utal általánosan, az egyszerû és közérthetõ rövid kifejezés miatt kapta így együtt a Green Plus (E.P.A által) beregisztrált környezetbarát termék nevet (EPA a világ legelfogadottabb környezetvédelmi hatósága, Amerikai Környezetvédelmi Hatóság) és a könnyebb webes találatok és üzemanyag kapcsolódások miatt a Green Plus Fuel megjelölést ez a kifejezetten füstcsökkentésre kifejlesztett speciális gyulladás és égéskatalizátor.

 

Sitemap

Copyright 1997-2016 Biofriendly Corporation