Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek


Üzemanyag tesztek


Kollégáink független külsõ auditorként végeznek az Önök számára üzemanyag teszteket, üzemanyag fogyasztás teszteket, eszköz és jármû beméréseket. Az üzemanyag, motorolaj hatékonyság rendkívül izgalmas kérdés, amire több, mint 20 000 fajta hatékonyság javító a válasz, hogy valamilyen formában javítson a korábbi értékeken. Tanácsadó tevékenységünk során elsõdleges szempont a fenntarthatóság, a mûszaki biztonság megtartása és növelése, kizárunk minden negatív mellékhatást okozó hatékonyságjavítót. Külön üzemanyagokat illetve a kemencék, kazánok, generátorok (rögzített eszközök) és munkagépek, szállítóeszközök (mozgó eszközök) üzemanyag felhasználását ellenõrizzük, teszteljük. Mindig jönnek újabb és újabb fejlesztések, megoldások, de a felhasználóknak egyre kevesebb idejük marad azok kipróbálására, megvizsgálására, tesztelésére. Nincs kapacitásuk összehasonlításokra, analízisekre. Teszt szolgáltatásunk ebben segít. Tudta, hogy közel 600 paraméter befolyásolja, zavarja, változtatja az üzemanyag fogyasztást? Tesztelési módszereink, protokolljaink megfelelnek az Önök elvárásainak, képesek vagyunk az üzemanyagot, eszközt, gépkezelõt/jármûvezetõt valós idejû mérés alá vetni, valós munkakörülmények között, de laboratóriumi szigorúsággal és eszközökkel ellenõrizni, személyesen követni, kiértékelni. Az a tapasztalatunk, hogy valamennyi promotált anyag mûködik valamennyire, azonban a hatékonyságuk között vannak eltérések, amit különbözõ terhelési körülmények hatására még jobban ki lehet mutatni, milyen értékig képes javítani és milyen káros mellékhatásokkal. Számos példánk van arra is, hogy nincs elegendõ és megfelelõ pontosságú monitoring, személyi és eszköz ellátás a megfelelõ valós eredmények vizsgálatára. Máshol sokat számít egy továbbképzés, coaching, oktatás, amiben szintén rendelkezésükre állunk. Tréning és teszt szolgáltatás áraink versenyképesek, Ön az eredményeket folyamatosan követheti valós idõben és visszaellenõrizheti bármikor a teszt után is. Bármilyen termék tesztjét kérheti és természetesen a Biofriendly Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátor hatás kontrollját is. A kulcs a supervisor és a módszer. Energia auditot végzünk az üzemanyag felhasználásáról és konkrét teszteket. Többfajta teszt letölthetõ az internetrõl és sokfajta használatos a gyakorlatban. A tesztek lényege, lelke az egyforma paraméterek és feltételek összehasonlítása ugyanabban az idõben és/vagy ugyanazon terhelési körülmények között.

Árak
Általános terhelés-fogyasztás bemérés 250 euro + áfa/ eszköz
Hatékonyságjavító bevizsgálás az Ön 1 munkaeszközével, pilótájával, az Ön munka körülményei között, munkaeszköz garanciát nem befolyásoló kiegészítő diagnosztikai eszközzel, napi 1500 euro + áfa, 3 nap 2500 euro + áfa - idõjárási körülmények függvényében
Az eredményekrõl - átlagosan 60 paraméter vizsgálatával - egy belsõ audit anyag készül, jármû és vezetés diagnosztikával.
Amennyiben a Biofriendly Green Plus hatóanyaggal kérik a vizsgálatot, az ár kedvezõbb, mivel a megállapodás feltétele annak folyamatos használata, mely audit díjat kedvezményként építjük be a beszállítói árba.
Öko-drive (eco-drive) tanácsadás, sofõr vezetés takarékossági és hatékonyságjavító használati képzés 60 euro + áfa / fõ, részletek a következõ linkeken:
. Audit és teszt
. Teszt típusok

Üzemanyag kontroll

Amennyiben Ön nem biztos az üzemanyag menedzsmentben vagy a felhasználásban, használhat üzemanyag jelölõket, üzemanyag festéket vagy a Biofriendly Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátort Bizonyított, hogy ha a flotta üzemanyag felhasználása 10%-ot vagy ennél is többet csökken (csökken az üzemanyag költség) a Green Plus használatával, akkor az azt jelenti, hogy a menedzsment rendben van, viszont ha az üzemanyag megtakarítás 10%-nál kevesebb, akkor ebben az esetben szigorítani kell a monitoringot, több elektronikus és személyi visszajelzést kell megkövetelni, érdemes tovább képezni a munkatársakat és nagyobb pontosságú jármû nyomkövetési - üzemanyag követési rendszert telepíteni. Partnerünk a SkyShield Magyarország Kft többféle monitoring adatgyûjtó és továbbító eszközzel pontos képet vetít Ön elé az üzemeltetési, üzemanyag fogyasztási adatokról, eszköz és gépkezelõ/jármûvezetõ viselkedésérõl, jogosult vagy jogosulatlan használatáról, melyet irodából kényelmesen követhet számítógép segítségével, GPS-es rendszerrel, internetes felülettel, vagy akár a mobiltelefonja kijelzõjén. Versenyképes árakkal igényrekre szabottan készítenek flottaajánlatot, mely nyomkövetés segíti a Biofriendly Green Plus prémium üzemanyag hatóanyag folyamatos felhasználását és annak hatását.


 
 
 

 

Tudta?

 

Bíró Péter már több, mint 1200 tesztet végzett (teljesítmény, emisszió, füst, üzemanyag fogyasztás, több, mint 94 termékkel) az elmúlt 11 évben, 2003 óta a Biofriendly Green Plus Team tagja. Független teszt szakértõ és globális kormányzati tanácsadó partner. Az õ felelõssége a mindenkori legjobb ajánlatok elbírálása, melyik fenntartható, alacsony karbon/klíma lábnyomú, melyik optimális és korszerû a felhasználásra.
Tiszteljük a versenytársakat, termékünket összehasonlítjuk másokéval. Mivel a Biofriendly Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátor valamennyi típusú szénhidrogénnel jól mûködik extrém körülmények között is már nagyon rövid idõn belül is pozitív hatásokat mutatva, valamint hosszútávon is bevált és biztonságos használatú, ez az oka annak, hogy a legnagyobb olaj/üzemanyag társaságok és szállítási vállalatok is a Green Plus-t választották.

 

Sitemap

Copyright 1997-2018 Biofriendly Corporation