Fooldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

 

Green Plus széntüzelés javító

Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor a világ számos széntüzelésü erömüvében jól teljesített, és nagy hatékonysággal alkalmazzák. A laboratóriumi eredmények és az elégedett vásárlók lecsökkenö káros emissziót, csökkenö üzemanyag felhasználást, csökkenö karbantartási igényt és javuló égéskarakterisztikát mutatnak ki a kazánoknál, égetöknél ahol Green Plus® folyékony égéskatalizátort használnak.

A Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátort számos alkalommal tesztelték már a Ratcliffe-i Power Technology kutatólaborjában 1 MW-os teszt kazánon az Egyesült Királyságban. A Power Technology az E-ON egyik divíziója, egy nagy közüzemi szolgáltató Európában. A teszteken a Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátort ködpermet technika segítségével juttatták be. Ebben a kutatásban azt tanulmányozták, hogy az el nem égett szén avagy gyújtási veszteség (Loss in Ignition - LOI) többfajta teszt futtatásával javult, bármilyen NOx növekedés nélkül. Néhány teszt futtatásakor az LOI úgy csökkent több, mint 20%-kal, hogy az NOx is csökkent 8%-kal. Egy nagyon fontos aspektusa a teszteredményeknek, hogy a Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátorral való kezelési arány beállításával lehetett fókuszálni az LOI és NOx együttes vagy külön külön való csökkenését, hogy közben másik emissziós érték nem növekedett. Ezeket az eredményeket az E-On-tól és a Power technology-tól egy hivatalos jelentésbe építettük bele, csakúgy, mint a többi kontinensen mért többszáz megawattos nagy széntüzelésü erömü eredményeket.

Szénerömü tapasztalatok:

Gyorsabb a felfütési idö, hosszabb a höntartási idö
Csökennek a kazán tisztítási és karbantartási idök és költségek.
Csökkenthetö a kiegészítö / tartalék / segéd energiaforrás felhasználás.
Egyszerübbé lehet tenni és ritkább szükségletüvé a kazán göztisztítását.
Kinyújtja az élettartamukat és lecsökkenti a költségét más károsanyag kibocsátás mérséklö rendszereknek, le/kiválasztóknak, SCR vagy begyüjtö technológiáknak, etc.
Potenciális csökkentési lehetöség van az FGD rendszer karbantartási költségeinek csökkentésében, és a gipsz minöségének javításában.
A Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátor installációs költsége rendkívül alacsony tökeigényü.
A Green Plus rendszer rendkívül biztonságos, kiváló megbízhatósággal és redundanciával rendelkezik.

Növekszik az 1 tonna szénfelhasználásra jutó göztermelés. Ez a növekedés az égéshatékonyságban lehetövé teszi az operátornak, hogy csökkentse a szén felhasználás mennyiségét.
Ez a hatékonyságjavulás azt jelenti, hogy csökken az 1 tonna göz termelés során keletkezö szén-dioxid (CO2) kibocsátás.
A javult égéshatékonság a segédenergia felhasználásban is csökkenést eredményez.
Kevesebb a fenékhamu és a hamu széntartalma is kevesebb
A leginkább energiaigényü tüzoldali felületek kevesebb lerakódásai a göztermelés során demonstrálták, hogy a Green Plus használattal javult égés lefújta a kormot.
A javult égés általi lecsökkentett NOx és SOx kibocsátás csökkenti az egyéb NOx és SOx vegyszerek ás azok szállítóeszközeinek használati igényét is. Ezen túlmenöen, a próbák, tesztek, folyamatos felhasználások javulást mutatnak a termikus hatékonyságban is, a tisztább égéstér, kevesebb lerakódásai jobb höátadó képességgel rendelkeznek a göz és víz hevítésre, melegen tartásra. Továbbá valamenyi eszköz igény (kalapácsok, örlök, szénbeszálítás, segédenergia beszállítás) által kibocsátott CO2 kibocsátás is csökken, ezzel a szén-dioxid fö közremüködö ereje is csökken a globális felmelegedésben.
 
 
 

 

 

Válogatott certifikált és független Green Plus széntüzelésü erömü tesztek

 

Szénerömü teszt:

40 megawatt teljesítmányü kazánoktól az 500 megawattosig szerte a világban sikeres Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor teszteket hajtottak végre széntüzelésü erömüveknél. Minden egyes teszt esetében mérhetö volt a termikus hatékonyság javulás és az el nem égett szén csökkenése a szálló hamuban. Úgyszintén mindenütt dokumentált a NOx és SO2 csökkenése a Green Plus használat alatt. A kísérletek eredményei kimutatták az el nem égett szén vagy másnéven ismerten az LOI 55%-ig való csökkenését és a 4%-on felüli höhatékonyság javulást. Miután a szénerömü vezetÅâ€ËÅ“k kitöltötték a szénerömüvükre vonatkozó Green Plus kérdéssort, megvizsgáljuk a válaszokat londoni és kaliforniai kollégáinkkal. Mielött hozzálátnánk a teszthez, készítünk néhány fotót az erömüben, hogy optimális installálást tudjunk végrehajtani a legkisebb költségekkel. A Green Plus rendszer a kazán leállítása nélkül beépíthetö. A teljes elökészítési idö általában 6 hét. Abban az esetben, ha a kérdéssor alapján nem látjuk az ügyfél/erömü hasznát jócskán megtérülni, akkor az installáláshoz sem kezdünk hozzá. A Green Plus a szénmolekulákkal kommunikál, ha nincs szénmolekula a tüzelöanyagban, akkor kisebb az esély a hatékonyság javításra.

 

Sitemap

Copyright 1997-2014 Biofriendly Corporation