naptár

English - 中文 - Português  Español -  Български - Deutsch - Français - Magyar - Italiano  - Српски-Hrvatska - Polska - Român - Pусский -  Shqipe - Slovenski - Suomen - Türkçe -  台湾  - Українська  

HÍREK

 

 

 

Főoldal

Green Plus-ról

Webáruház Üzemanyag és égés javítás

Eredmények

Üzemanyag tesztelési szolgáltatás

 

 

 

 

Megoldások egy Zöldebb Bolygóért

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

Petrolina Oil adoptálta a Green Plus-t, hogy feljavítsa a dízel és benzin üzemanyagokat Cipruson 2008-ban

Biofriendly és Green Plus hírek

Kattintson a nyílra - Green Plus prezentáció

Equador video            Guadalajara video 1 video 2

Égési folyamat a motorban Biofriendly Green Plus® lkörnyezetbarát folyékony égéskatalizátor nélkül

Korábbi hírek

A Biofriendly Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátort törvény szerint alternatív kötelező használatúvá tették Texas állam 110 megyéjében a dízel üzemanyagoknál

2009. November 9, Covina, Kalifornia – Biofriendly Corporation  a mai nappal közzé teszi, hogy a Green Plus®Texas Commission for Environmental Quality (TCEQ), (Texas Levegő Minőség Bizottság) , mint alternatív formula megoldás teljesíti a  Texas Low Emission Diesel (TxLED) requirements a Texasz Alacsony Kibocsátású Dízel Törvény kívánalmait.

A Texas Low Emission Diesel program terve és célja, hogy az összes megyében Texaszban leszorítsa és alacsony értékű kibocsátásként mérhesse a Nitrogén-Oxidokat (NOx) és más szmog keltő légszennyező anyagokat , melyek a diesel üzemű égetéseknek köszönhető korom és szállópor részecskék, mint  a PM10, PM2,5. Ezek tudva levően igen komoly egészségügyi hátrányok, megbetegedések, elhalálozások okozói és komoly aggodalomra adnak okot Texaszban. A Green Plus már egy régóta elfogadott megoldás a diesel üzemanyag gyártóknál, importőröknél, forgalmazóknál, viszonteladóknál ésmásoknál, hogy teljesíthessék az állami előírásokat. a megújított 2005EN -ös jóváhagyás 2009EN -ben, és 2011EN -ben.

(tovább)

Biofriendly Corporation szerződést írt alá a Zöld üzemanyagok  "Green Fuel" kereskedelmére a Sandcastle Petroleum LLC -vel

Biofriendly Corporation ma közzé teszi, hogy a Sandcastle Petroleum LLC -vel ünnepélyes keretek között szerződést írt alá Floridában. E szerződés exkluzív jogot ad arra, hogy a SandCastle által forgalmazott üzemanyagokat, melyek  a védett szabadalom a Biofriendly Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátort tartalmazzák, az Egyesült Államok független benzinkútjain, Puerto Rico-i és más területeken forgalmazhassák. Sandcastle úgy tervezi, hogy a Green Plus® tartalmú üzemanyagokat ugyanolyan áron forgalmazza, mint a  hagyományos üzemanyagokat korábban.  Sandcastle a Green Plus -t az egyedülálló képességéért választotta: együtt teljesíti az alacsony kibocsátású emissziót, üzemanyag megtakarítást és motorikus teljesítmény növelést.  A Sandcastle felmérte, hogy a fogyasztók és a független töltőállomások tulajdonosai hisznek a "Zöld üzemanyag"-ban, ezért  a marketing kiemelt része, hogy a vevők azt akarják, hogy javuljon az üzemanyag takarékosság és ezzel egyidőben lehessenek még tudatosabban környezetbarátak.

 

Globális nemzetközi és magyarországi képviselet

kontakt: +36 30 33 22 666 Bíró Péter vezérigazgató 7100 Szekszárd Rákóczi F. u. 84

HU61133525

62233525-2-37

peter (@) greenplusfuel.comBiofriendly US Factory

Green Plus U.K. Lab

Biofriendly the World Standard in Green Fuel Solutions

kisgépek motor autó  mezőgazdaság munkagépek kamion busz vonat

füst - gáz emisszió csökkentés  CO2 csökkentés  PMx csökkentés

teljesítmény javítás  nyomaték növelés     üzemanyag fogyasztás csökkentés

Üzemanyagkutaknál tankolható prémium üzemanyag hatóanyagát tudja nálunk rendelni.

Green Plus Fuel teszt szolgáltatás - üzemanyag fogyasztás teszt és audit személyes felügyeletű, műszerezett monitoringgal az objektív és élő adatok dokumentálására, jármű és vezetés diagnosztikával

PÁLYÁZAT ÜZEMANYAG KERESKEDŐK RÉSZÉRE

A baloldali menűpontoknál olvasható üzemanyag típusok szerint talál vizsgálati eredményeket, melyek között a legrövidebb 30 perces, a leghosszabb 12 éves időszakú használatra vonatkozó értékelés.

Büszkék vagyunk, hogy a terméket a világ legnagyobb társaságai is választották a több, mint 20 ezer hatékonyságjavító küzül és nagy szeretettel szolgáljuk ki a magáncélú legkisebb felhasználókat is.

§ NÉV SZERINT MEGNEVEZVE §

TÖRVÉNYBELI KÖTELEZETTSÉG EMISSZIÓ CSÖKKENTŐ FORMULA HASZNÁLATRA

GREEN PLUS HASZNÁLATRA JÓVÁHAGYÁS

  2005 megújítva   2009 , frissítve biotartalmú üzemanyagokra is   2011

Green Plus®  referenciák?

Nagyon sok referenciát adtunk már közre, nagyon közeli és nagyon távoliakat is, de azt tapasztaltuk, hogy nem ez döntött a folyamatos felhasználás mellett, hanem a termék meggyőző, extrém körülmények között is érzékelhető, mérhető hatékonysága. Ezen a hatélkonyságon és biztonságon folyamatosan fejlesztés történik,  az EU 2050-es energiabiztosnági utitervének, járműgyártók és  üzemanyagfejlesztők terveinek és kívánalmainak megfelelően, mind a biztonsági, mind pedig a minőségi és hatékonysági vonalon. Az eddigi szabványokat és megfelelőségeket eddig is túlteljesítő Biofriendly Green Plus®  formulát és kicsomagolt koncentrátumait, hígított változatait (lásd Biofriendly Green Plus® rendelés)  a könnyebb kezelhetőség érdekében 2013-tól már a sokkal szigorúbb tervekre felkészülten kaphatják meg a kormányok, a forgalmazók és fogyasztók.

 Green Plus marketing?

Miután a világ jelentős részén különösebb reklám nélkül, de objelktív akkreditált és harmadik felek által és többszörösen is felülvizsgált eredményeink folyamatosan bizonyítanak, sok száz milliós népességet láttunk el és ezt a tendenciát folyamatos folytatva a világ első 10%-os ellátásán túli céljaink vannak, maradunk az eredmények alapján történő megítélés mellett.

Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor

Story

80-as években megindul a kémiai katalizátorok fejlesztése a füstcsökkentés érdekében.

2000-ben az ENSZ kezdeményezi a Green Plus használatát Mexico City-ben. Drámai füst, olaj és üzemanyag fogyasztás csökkenést mérnek, azóta a város 1500 busza használja.

2001-ben az EPA is regisztrálta Washingtonban (legmagasabb szintűkörnyezetvédelmi regisztráció). Már Magyarországon is jelen van, de 2002-ig óvatosság miatt még nincs forgalomban. Az eddigi tapasztalatok szerint a teljesítménynövelő és fogyasztáscsökkentő szerek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, sok volt a csalódás, ezért meglepő volt, hogy a Green Plus végre működik. Folyamatos és tartós vizsgálatok, versenyeztetések során után a tesztelő partnerek már maguk ajánlják tovább a Green Plus-t.

2002-ben már több millió mérföld szárazföldi és vízi utat tettek meg Green Plus használattal világszerte, a világ vezető laboratóriumainak bevonásával. Motorgyártó cégek garancia-érvényességi nyilatkozatokat adnak ki Green Plus használatra, élettartam javító certifikációt kap a Californiai Fuvarozó Egyesülettől (CTA). Év végén  Magyarországon elindul a Green Plus forgalmazása.

2003-ban a Green Plus, hatásait tekintve már vezető pozíciót tudhatott magának a világon, a londoni taxik 40%-a is elégedettséggel használja. Magyarországi versenyeztetésekben folyamatosan nyer.

2004-ben már több országban lehet tankolni Green Plus kezelt üzemanyagot (sikersztorik - folyamatos forgalomnövekedést – Lukoil-Cypoil, Hellenic Petroleum, Paddington Basin Taxi Centre). Magyarországon minden új vásárló kötelező saját teszten esik át, számuk dinamikusan emelkedik.

2005-ben a Green Plus világversenyt nyert Texasban, törvényben írják elő kötelező használa-tát (§114.312, §114.315) Texas állam összes megyéjében. A törvény még 4 termék alternatív választhatóságát adja. A Green Plus hatékonysága, biztonságos és egyszerű használata, valamint költséghatékonysága miatt vált a legkeresettebbé a legnagyobb importõrök és forgalmazók között. A piac 70%-a választja a Green Plus -t. (ExxonMobil a világ legnagyobb olajtársasága, Motiva Enterprises LLC – Shell az USA-ban, Citgo, PetroCom, Valero a legnagyobb amerikai csővezetékes forgalmazó → NuStar, DF - Direct Fuels, Houston Maritime Service, Trouman Arnold Company, Western Petroleum, PetroCom, BP - British Petrol, Kinder Morgan, Petroequador, Pemex, Kinder Morgan, TAC - Truman Arnold Company, Houston Marine Service, Magellan Pipeline Service, Delek Refining, Murphy Oil, Petroleum Traders, Suncoast, SandCastle, AS, UNICOM, stb.). Elindul a harc a Biofriendly Green Plus® forgalmazások jogáért.

A füstmentes világnapon Magyarországon az első nyilvános Green Plus® benzinkutak avatására került sor a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium delegáltjaival, nő az erőművek érdeklődése is.

2006 február 04-én Abu Dabiban (Dubai) tudományos nemzetközi konferenciát tartottak az olajtársaságok részére a Biofriendly tudósai. Az energiafüggőségés az éghajlatváltozás miatt felértékelődik a Green Plus® szerepe. Sikeres szingapúri versenyautós és E-ON szénerőmű tesztek.

2007-ben már több mexikói nagyváros és metropolis teljeskörűen bevezette, kötelezővé tette minden üzemanyaghasználatnál a Green Plus alkalmazást. Sikeres Gazdasági és Közlekedési Minisztériumi -Közlekedéstudományi Intézeti autós, Földművelés- és Vidékfejlesztésügyi Minisztériumi Gödöllői Mezőgazdasági Gépesítési Intézet-IKR bioüzemanyagos kazán és kínai szénerőmű tesztek, afrikai, indonéz minisztériumi áramfejlesztő erőmű tesztek.

2008-ban a Klímabarát Települések klímastratégiáiba került, hivatalos használata is elindul elsőként Tatabányán. A Green Plus az energiafüggőség, az energiahatékonyság, a klímaproblémák, környezetvédelmi stratégiák, pályázatok kulcseleme. Új pozitív tesztek Romániában és Szerbiában. Cipruson az Agip és Petriolina üzemanyagtársaságok Platinum + -ként forgalmazzák, kivásárolva az exkluzív jogot.

2009-ben a gazdasági válság idején az 1 euro Green Plus befektetés = 2 euro haszon miatt, valamint a klímaválság és a koppenhágai események felgyorsítják a Green Plus iránti érdeklődést. Texasban megújítják a Green Plus törvényszerinti használatát.

2011-12 Spanyol, Fülöp-szigeti, német, orosz, román tesztek ünneplik az EU6 kategóriát felülmúló jó Green Plus eredményeket, további többezer benzinkút és erőmű szerződések jönnek létre. A Brüsszelben kötött Polgármesterek Szövetsége Program keretében 78%-os füst csökkenési eredményt mutatnak ki.

2013-2014 Megnőnek a szénerőműves szerződés kötések, a Deutsche Bahn is belép a tesztelők majd vásárlók közé (DB  a legnagyob európai vasúttársaság és más szállító cégek tulajdonosa, a világ vezető logisztikai cégei között az élvonalban szerepel, leányvállalata az ARRIVA busz társaság is sikeres többszáz buszos flotta eredményt mutattt ki). EURO 5-ös, EURO 6-os járműveken is kimagaslóan jó eredmények Kelet és Nyugat Európában. Sikeres repülőgépes és űrhajó rakétahajtóműves tesztek. Megalakult a Swiss Biofriendly Consulting GmbH az európai gyártás és értékesítés kezelésére.

Green Plus tulajdonságok

A termék általában 1 literes kiszerelésű, mely töménységében változó (1:500–tól 1:10 millióig), 1 liter Green Plus® akár  10 millió liter vagy kg tüzelőanyag égetését javítja mivel a hatóanyag nano. A szénhidrogén alapú üzem- és tüzelőanyag égését katalizálva növeli a motor/boiler/kazán teljesítményét, tökéletesíti a szenek, gázok, gázolajok, benzinek, pakura, kerozin, bio-diesel fa, pellet, biomassza és egyéb anyagok égését. Az adalékok többségével ellentétben a Green Plus nem rákkeltő!

Alapvetően füstcsökkentésre fejlesztették ki, molekuláris szinten segíti a láng teljesfokú égését, a szigorított EU normák megfelelését és javítását. Világújdonsága: teljesítménynöveléssel egyidejű NOx csökkenés (erőművek), túlterhelés esetén kevesebb hő-felhalmozódás (motorok).

A Green Plus növeli az égés idejét és sebességét.

A kétütemű járművek zöldkártya – a 2000 ppm határértéke betartható vele. Beépített katalizátor és Green Plus használata egymást nem korlátozzák, kiszerelt katalizátorú Green Plus -t használó járművek megfelelnek a szigorított előírásoknak is.

Minden kontinensen bevizsgált, általános égés-anyag fogyasztás csökkentési mutató 8-10%, évente legalább 1 havi tüzelőanyag költséget mentesít.

Elsődleges Green Plus hatás: Füstcsökkentés (emissziós értékek csökkenése THC, CO2, CO, NOx, SOx, PMx): 8%-60-99%.

Green Plus mellékhatások:

Rákkeltőrészecske (particular material) csökkentés: 30-50%.

Teljesítmény növekedés (fordulatszámtól függően): 3%-26%.

Üzemanyag gazdaságosság: 5 - 15%, további beállítással és hosszútávú használattal akár 32%.

Motorolaj fogyás esetén a motorolaj fogyás: 50%-kal kevesebb.

A Green Plus megkönnyíti a hidegindítást, hideg motorralis jól teljesít (készenléti egységek - mentők, tűzoltók, katonaság, rendőrség számára döntő).

A Green Plus  kíméletesen tisztítja az égésteret, eltávolítja a kokszlerakódásokat, csökkenti a szervizigényt, hibás alkatrészekkel is csak később jelentkezik a túlfogyasztás.

Kisebb túlmelegedés 100%-os terhelésnél is (rakéták, repülők, versenyzők, traktorok, kemencék esetében döntő), a kipufogón mért hőnyomás 15-20 oC –kal kevesebb.

Egyenletesebb motorjárás alacsony fordulaton, csendesebb és simább üzemeltetés nagy terhelésnél is.

Motor és motorolaj élettartam növekedés (50%-kal kevesebb a fémlerakódás a motorolajban).

A Green Plus vizesedett üzemanyag vagy keresztbetankolt üzemanyag (dieselbe-benzin vagy benzinbe diesel) esetén is segít, gyorsabban regenerálódik a motorműködés.

A Green Plus pótolja a bioüzemanyag elveszett energiatartalmát, javítja az indíthatóságot.

Erőművek, kemencék, égetők, szárítók  Jobb minőségű termék-előállítás kevesebb idő alatt.

Gyorsabb felfűtési idő, hosszabb hőtartás, jobb tüzelőértékek (tüzelőanyagok égésminőségét javítja). Környezetvédelmi előírások betarthatóságával akár gyengébb minőségű tüzelőanyag esetén is. Csökken a környezetvédelmi adó, bírság összege, eladható a kvóta, további nyereséget hozó tényező, ablakon bedobott pénz, pályázati lehetőség számos területen.

LOI csökkentés (hamuban található el nem égett szén): 55%

Olajtársaságok : Finomítási és adalék költségek csökkennek, hűségesebb régi és új vevők az üzemanyag forgalmazásban,

Hajótársaságok: ISM IMO szabványok könnyebben teljesíthetők

Motorgyártói garanciák biztosítják a Green Plus használatát új járművek esetén is.

Törvénybe iktatott kötelező használatú termék számos megyében és számos nagyvárosban.

Green Plus eredmények:

Josef PAUL- Passau EU5, EU6 kamionok 2011-2012 évjárat 8-15% megtakarítás

2012 decemberi magazin www.paul-nutzfahrzeuge.de

 

Green Plus üzemanyag megtakarítás teszt eredmények

DHE 10.67%,

FedExFreight 7.7%

ATC Las Vegas-i tömegközlekedési vállalat buszok 9-20%

Mexican Taxi Syndicate  10-15%

RTP Mexico,Közlekedési Vállalat buszok 31,5%, kenőolaj -50%

Ford Motor Company, Aveley, UK   9.1%

Coca Cola Bottling Company, Mexico 11.49%

Fetzer Vineyards 6.6%

P&O Nedlloyd  9%

Beijing Automobile Research Institute (BARI) 6.45%

Nolan’s Interstate transport  6%

Révész Eurotransport (HU) 10-16%

Rynart Transport Hungary (HU - ma már Tranyr) 11%

Indonézia áramfejlesztő erőmű  9%)

 

Emisszió csökkenés Green Plus használattal

Pekingi Autókutató Intézet: CO 29.7%, HC 27.9%, NOx 28.2%, CO2 10% csökkenés

CaliforniaEnvironmental Engineering (CEE): CO 45.2% , HC 39.9%, NOx 9.4%

E-On szén tüzelésű áramfejlesztőr generator NOx csökkenés nagyobb teljesítmény mellett

Sanghai melletti erőművek NOx,SOx, LOI 50%, CO2 10% csökkenés

Petroecuador nemzeti olajtársaság CO 51.2%,  SO2 51.84%,  NOx 48.51% csökkenés

Lanitas Bros. Boilers NOx 17.58%, SO2 17.15% csökkenés

Motor Industry Research Association (MIRA UK) Skoda Octavia 1,9TDI CO 75%, NOx 82%, korom PM 31% csökkenés

Ford Motor Company, Aveley , UK: THC 84,1%, CO 95,7%, CO2 16,2%

Kenya, Áramfejlesztő erőmű NOx -28%, SOx -63%, CO2 -10%, O2 +10%

Coca-Cola Plant (CY) SO2 -17,15%, NOx - 17,58%, Fuel-9,89%)

Ciprusi téglagyár (megmenekült a bezárástól a Green Plus® segítségével) SO2 -76%, NOx -29%)

Ciprusi tejgyár SO2 -23%, NOx -14%, CO2 -23%)

Jalisco állam, busztesztek PM és füst csökkenés 72%

Arad CTP-ITP brüsszeli Covenant of Mayors www.eumayors.eu Polgármesterek Szövetsége Program keretében végzett füst csökkentési teszt eredmény 78% csökkenés

Kén-Dioxid Tesztelések

Scientifics Air and Emissions Testing Group a Green Plus®  a kén-dioxid szintet nullára csökkentette a Red Eagle komphajónál)

Emissions Testing Consultants (ETC)  a Green Plus® lecsökkentette a kéndioxidot az Ship Arafura konténer szállító hajónál

Közlekedéstudományi Intézet (KTI –HU) a Green Plus® az égésből fakadó valamenyi értéken javított, lejobb javult értékek: rákkeltő részecske 33%-ban csökkent, HC 46%, NOx 52%, CO 78%, CO27,7% csökkent, üzemanyagfogyasztás 10%-kal csökkent, gyorsítóképesség 26%-kal nőtt.

 

Minél hosszabb távú a használat, annál markánsabb pozitív eredményeket lehet kimutatni.

 

Teljesítmény - nyomaték és lóerő tesztek

ValleyDetroit Diesel Allison   Volvo S60  13.4%-kal javul a lóerő, 11.6%-kal  a nyomaték

William Adams Cummins és Caterpilllar tesztek: átlagos lóerő növekedés 9.3%

Singapore Toyota, Mazda versenyautó UM2 – TFX tesztek 8-12% nyomaték és lóerő javulás

 

No Harm / Health & Safety Testing – Egészséget, biztonságos működést vizsgáló úgynevezett „Nem okoz kárt” tesztek

Southwest Research Institute  Green Plus nem okoz kárt sem a motorban, sem annak alkatrészeiben, kiszolgáló egységeiben

USC Keck School of Medicine  Dél-kaliforniai Egyetem kémiai tanszék, orosz Egéyzségügyi Minisztérium Moszkva: Green Plus® sem karcinogén, sem mutagén hatást nem okoz

SGS Redwood Laboratories, UK  Green Plus nem változtatja meg az üzemanyagok kémiai tulajdonságait

ÁMEI Ásványolajtermék Minőségellenőrzési Zrt: a Green Plus nem tatalmaz sem halogén, sem fémes elemet és nem változtatja meg az üzemanyagot szabványbeli tulajdonságait, a Green Plus tartalmú üzemanyagot szabványosak, motorgaranciát nem befolyásolják

 

2005. november 17-én a nemzetközi füstmentes napon került sor Magyarország első "zöld" kútjának avatására.

ű

Európában Győr az elsők között

2005. november 17-én a nemzetközi füstmentes napon került sor Magyarország első "zöld" kútjának avatására.

Dömötörné Holeczky Judit Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere megnyitóbeszéde után a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium képviselőjével Dr. Csoknyai Istvánné vezető tanácsossal és a Gazdasági és Közlekedési MinisztériumképviselőjévelHibbeyné Joó Márta környezetvédelmi osztályvezetővel közösen ünnepélyes keretek között szalagátvágással adta át a nagyközönségnek azt az üzemanyag töltőállomást, amely már Green Plus környezetbarát égéskatalizátorral kezelt üzemanyagokat forgalmaz.

Az avatáshoz az Egy tiszta levegőjű bolygóért alapítvány szervezésében „kevesebb füsttel karaván” demonstrációja társult egy városi körmenettel. Ezzel kívánták hangsúlyozni valamennyi füsttel járó tevékenység csökkentését, illetve abbahagyását. E karavánnal érkeztek a helyszínre a „kútavatók” is.

A Green Plus Nap Kevesebb füsttel karaván támogatói:

Porsche-Inter Auto Gyõr

Gyõr-Moson-Sopron Megyei rendõr Kapitányság

Gyõr Megyei Jogú Város Tûzoltósága

Szentgyörgyi Albert Általános Iskola  Középiskola és Kollégium 12/A környezetvédelmi osztály

az elso Gyor    Egeszseges varosokert

Gyõr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

WHO Egészséges Városokért Programiroda

 

További info és rendelés:

Biofriendly Green Plus® globális nemzetközi és magyarországi képviselet: Bíró Péter vezérigazgató +36 30 33 22 666 peter kukac greenplusfuel.com

www.biofriendly.com www.green-plus.eu    www.greenplusfuel.com

 

Hogy használatos a Green Plus?

A Green Plus -t rendkívül egyszerű használni

A Green Plus az olajtársaságok által gyakran hozzáadott eleme az üzemanyagoknak tartályokba töltve ugyanazokon a helyeken, ahol a többi színezékeket, kenésjavító szereket teszik hozzá.

A Green Plus feljavítja a legtöbb üzemanyagot, tüzelőanyagot

A Green Plus egy igen komoly hatékonyságjavító a füst / károsanyag csökkentéseknél valamint valamennyi belső égésű motor, kazán, kemence, kohó teljesítményét is javítja.

Rólunk

Biofriendly Corporation

A Biofriendly Corporation-t 1997-ben alapítottuk, hogy a tisztább bolygóért történő felfedezéseinket, környezetbarát megoldásainkat mielőbb elérhesse a piac. Tudjon meg többet a Biofriendly környezetbarát céljairól click here.


Green Plus

A Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor a világ leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldása a szignifikáns emisszió (káros füst) csökkentésben, javítja a motorok, kazánok, turbinák, bojlerek energiahatékonyságát és üzemanyag felhasználását. Érdemes többet tudni a Green Plus -ról, hogyan képes ez a környezetbarát termék megkönnyíteni, hogy tisztább levegőt vehessünk click here.

 
 

Sitemap

Copyright 1997-2015  Biofriendly Corporation