Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- biztonsági adatlap

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- HírekGreen Plus WebShop

Green Plus vásárlás Multi in one megoldás, több az egyben, ezért a már tapasztalt és elérni kívánt javulások árát Ön is összegezheti, mennyit érjen meg Önnek a Green Plus üzemanyagos használat
Költség-haszon kalkulátor 1 állítsa be a paramétereket


Green Plus üzemanyagok értéke

Üzemanyagkutaknál tankolható extra prémium ECO-ÖKO CÍMKÉS üzemanyag hatóanyagát tudja nálunk rendelni.

A szigorúbb üzemanyag szabványú alacsony károsanyag kibocsátású özemanyag alkotóelem, a Biofriendly Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor szabadalmaztatott technológia, molekuláris szinten mûködik, üzemanyag finomítók, olajterminálok, benzinkutak, végfelhasználók, hajók, ûrhajók, repülõgépek, kamionok, munkagépek, vasúttársaságok, bányagépek, áramfejlesztõ erõmûvek, széntüzelésû erõmûvek és magán felhasználók és kormány programok által használt szerte a világon. A Green Plus nem egy hagyományos adalék, egy egészen más kategória, valódi folyékony égéskatalizátor, amit Ön úgy tud használni, mint egy adalékot. Különösen fontos, hogy a Green Plus kezelt üzemanyagok, (finomítók, benzinkutak vagy magánszemélyek által) nem csak minõségi, prémium minõség és azon felüli minõséget produkáló üzemanyagok, hanem a szabványokat messzemenõkig teljesítik. Sok esetben a gyengébb üzemanyagok toxikussági besorolását egy-két kategóriával magasabb, jobb szintre emelik. Garanciális szerzõdéseket, lízing szerzõdéseket nem befolyásol a Green Plus használat, sõt magasabb mûszaki biztonságot nyújtanak a Green Plus tartalmú üzemanyagok. Számos esetben tapasztaltuk vásárlóinknál, hogy közös nagy tartályból tankolva több céggel együtt a Green Plus használóknál semmilyen gondot nem okozott az az üzemanyag, ami a Green Plus nem használók esetében adagoló és injektor cseréket, tankmosásokat, AdBlue, kipufogó, SCR, DPF részecskeszûrõ rendszer meghibásodáskat okozott. Fáradtolaj vizsgálatoknál szembetûnõ, hogy a Green Plus tartalmú üzemanyagokat használó gépek olaja 50%-ban kevesebb fém és kokszlerakódást tartalmaz, ami szintén a hosszabb élettartam jele. A gépkezelõk részére a legtöbbet az egyenletesebben, simábban járó, halkabb motormûködés és nagyobb teherbírás jelent, amit a Green Plus használattal tapasztalnak. Így az adott munkafázisokat kevesebb idõ alatt képesek teljesíteni, illetve ugyanannyi idõ alatt több munkavégzésre képesek.

Valamennyi Green Plus csomagolás egyedi azonosító hitelesítési sorszámmal rendelkezik.
Ügyfeleink kérése alapján készülnek a csomagolások különbözõ méretû flakonokban, tartályokban, hordókban (80ml, 250ml, 500ml, 1 liter, 20 liter, 205 liter, 1000 liter, 30 000 literes, 12 500 tonnás, etc.), elsõrendû szempont az egyszerû és gyors alkalmazhatóság. Ugyanígy a kérések alapján készül el a hatóanyag töménysége is különbözõ koncentrátumokban (1:500, 1:1 000, 1:4 000, 1:5 000, 1:10 000, 1:20 000, 1:50 000, 1:100 000, 1:200 000, 1:500 000, 1:1 000 000, etc.). 1 kezelési egységben tudunk gyártani 1 literes flakonban akár többezer tonnához / több millió literhez elegendõ mennyiségû hatóanyagot vagy ennél hígabbat akár tanker méretben is. A gyakorlat és a felhasználók mondják meg melyik a legpraktikusabb és legoptimálisabb számukra.

Jelenlegi kapható csomagolás 1 literes kiszerelés és hordós (205 literes) kiszerelés).
Csináljunk egy kalkulációt! Mennyi az üzemanyag felhasználása Önnek egy évben?
Az ár függ a különbözõ országok üzemanyag kereskedõitõl, például az extra prémium minõségért Ön fizethet 60-100 Ft-tal a hagyományos üzemanyag árnál magasabb árat is, ha üzemanyagkúton tankol Green Plus tartalmú üzemanyagot. Ez a lehetõség, hogy Ön közvetlenül tõlünk a gyártótól tud vásárolni, jelentõsen olcsóbbá teszi a Green Plus hatóanyag vásárlást. A megrendeléstõl számítva 2 héten belül a világ bármely pontján ott van az elõre kifizetett Green Plus égéskatalizátor.
Pandémia karantén helyzet esetében nem tudjuk garantálni a 2 hetes kiszállítási idõt tõlünk független vis major helyzet miatt.
Megrendelésnek számít, ha a Green Plus ára a bankszámlákon láthatóan beérkezett.

INTERNETES VÁSÁRLÁSOK
Kérheti átvételkori fizetéssel a kiszállítást, melynek extra pénzkezelési díját vállalja, vagy helyben kártyás fizetéssel, vagy elõre átutalással.
1 darabos vásárlásokat internetes vásárlásokként kezelünk,amennyiben webes felületrõl érkezik a rendelés. Ebben az esetben a megrendelõ a jelenlegi jogszabályok alapján élhet a vásárlástól való elállás jogával a megrendeléstõl számított 2 héten belül. Ezért a termék postázási folyamatát a 2 hét letelte után kezdjük meg ilyen esetekben. Kivételt képez, ha a megrendelõ írásban nyilatkozik az ellállási jogáról való lemondásról, ekkor a postázási folyamat felgyorsul.
A termék kifizetése több módon is megtörténhet, legbiztonságosabb a banki átutalás. Emellett a pénzforgalmi fizetéseknek jogszabályban meghatározott és elfogadott megfelelõ eszköszök igénybevételére is van mód, bankkártyás, telefonos utalás és készhezvételkori (termék átvételekor történõ) utólagos fizetésre is. Ilyenkopr a megrendelõnek kalkulálnia kell az ilyen szolgáltatásokhoz tartozó esetleges pénzkezelési szolgáltatási felárakkal is, mely szolgáltatástól és szolgáltatótól függõ. Javasolt és biztonságosnak tartott fizetési mód a bankon keresztüli átutalás, ennél alacsonyabb biztonsági fokozatú a pénzintézetek kihagyásával történó applikációk használata és a pénzkezelési igazolással ellátott utólagos, a termék átvételekor a futárnak átadott készpénz. Ha teheti, a futártól kérjen fizetési terminál használatot és annak igazoló szelvényét õrizze meg, illetve fényképezze le, szkennelje be és küldje el részünkre.

Válassza ki milyen területen, mekkora mennyiségben milyen típusú üzemanyaghoz kívánja felhasználni az égéskatalizátort, melynek alapján egyedi ár elbírálására is jogosult lehet. Terrmészetesen az árat befolyásolja a mennyiség és a szándék is. Aki használni szeretné a szigorúbb ózemanyag szabványt, melyet a Green Plus hatóanyag létrehoz, annak a listaár a kiindulópont és adott esetben élhet mennyiségi vagy hûség kedvezménnyel. Aki próbálgatni, tesztelgetni szeretné, ott a listaár kétszerese a fizetendõ ár, mely a gyártó felügyeleti költsége a hírnév és a mérés objektivitás megõrzése miatt. Tesztelésnél a köbcenti protokoll a mérvadó. Lásd Green Plus mechanizmus
Ezen a
rendeles@greenplusfuel.com címen is leadhatja rendelését a kívánt töménységû égéskatalizátor fogadásához a MEGRENDELÕ LAP kitöltésével és elküldésével vagy használhatja a webshopos lehetõséget a baloldali kosárra kattintva.

Gyorsabb fizetési mód a PayPal vagy banki utalás,a pénz beérkezésétõl számítva indítjuk az árut Önhöz az Ön által megadott címre. A pontos kiszállítás-kézbesítés és rendelés visszaigazolás miatt, kérjük küldje el a fenti linken letölthetõ megrendelõlapot is kitöltve. Elsõ megrendelés elõtt kérjen szaktanácsadást, elegendõ mennyiség lesz-e a rendelt mennyiség a céljai eléréséhez. Zöld certifikációt (Öko-Innovációs Energiahatékonysági Tanúsítványt)csak minimum 1 éves üzemanyag felhasználás igazolása és feljavítása mellett állítunk ki.
Az ENSZ ECO címke logókat és az Energia Átmeneti Üzemanyag logókat, szövegeket is csak a szerzõdéses idõszak alatt használhatja a Green Plus hatóanyag használó. Amennyiben hamis termékrõl, vagy illetéktelen logó felhasználásról tud, kérjük, haladéktalanul értesítsen bennünket. +36 30 33 22 666

Töménységek 1 flakonban nettó áron magyar Forintban + 27% Áfa tartalommal egészül ki a végszámla

Green Plus hatóanyag nettó ára
egyéb csomagolások választható töménységgel:
kanna, IBC tartály, tanker
Költség-haszon kalkulátor 2 állítsa be a paramétereket
Share on Facebook   Share on Twitter    Share on LinkedIn   Share on Google Plus
 
 
 

 

 

További infó a Green Plus rendelésekrõl, vagy kattintson a webshop kosárra

 

Egy másik kiemelten fontos elõnye a Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátornak, hogy kiválóan és nagyon gyorsan keveredik az üzemanyaggal, jól homogenizálódik. Tény, hogy az összes szén tartalmû üzemanyaggal jól mûködik és rendkívül kevés mennyiség elegendõ belõle, hogy akár nagyon nagy mennyiségû üzemanyagot tudjunk kezelni javítani vele. Minden országban érvényes, hogy 1 pénzegység befektetésért legalább 2 pénzegység hasznot hoz, 1 euróért 2 eurót, 1 millió euróért 2 millió eurót, 1 milliárd euróért 2 milliárd eurót, etc. Az általánosan használt töménység az egy flakonnyi Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor 20 000 liter üzemanyaghoz, üzemanyag töltõ állomásoknál gyakori alkalmazás az 50 000 literhez való flakont, 100 000 literhez való flakont, illetve kisebb kutaknál a 10 000 literhez való flakon rendelését és használatát. 205 literes hordó általános felhasználásra 4 100 000 liter üzemanyagot javít fel.Vannak még töményebb koncentrátumú egység csomagolások hajókhoz, erõmûvekhez, valamint automata okosadagoló rendszereink is, melyek teljes diagnosztikai, monitoring és kontroll rendszerrel rendelkeznek, fekete dobozként mûködnek.

 

Sitemap

Copyright 1997-2022 Biofriendly Corporation