Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Hogyan mûködik?

- Hogyan használom?

- Gyakori kérdések

- Egészségügyi
és mûszaki
biztonsági adatok


- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Finomítók, benzinkutak
- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

 

Üzemanyagkutaknál tankolható extra prémium üzemanyag hatóanyagát tudja nálunk rendelni, hogy a motor jól érezze magát.

Work cycle of 4-stroke internal combustion engine 3D from opleiding in praktijk on Vimeo.

A Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátor megemeli az üzemanyok minõségét

A modern üzemanyagok tökéletlenségének legjobb bizonyítéka, hogy láthatóak a levegõben, mint szmog, savas esõk és megdöbbentõen hozzájárulnak az asztma kialakulásához a gyermekeknél, melynek aránya világszerte rohamosan növekszik. Magyarországon minden 3. ember szenved az asztmától. A levegõbe kerülõ finompor részecskék rendkívül károsak az egészségre, a Levegõ Munkcsoport Korom konferenciáján megdöbbentõ adatok kerütek elõ. A globális felmelegedés, ma már hétköznapi rendszerességgel emlegetett beszédtéma, melynek közvetlen hátterében ott állnak a (repülõ, kamion, személyautó, traktor, kombájn, busz, mozdony, hajó) kipufogógázok, erõmû kémény füstök, a tökéletesen el nem égetett üzemanyagok, mely globális probléma.

A Green Plus® folyékony égéskatalizátor az egyik leghatékonyabb feljavító eszköz az üzemanyag iparban, már minden kontinensen certifikált tesztekkel bizonyított. A Green Plus® égéskatalizátort már régóta használják benzinekben, diesel-ekben, bio-üzemanyagokban, szénerõmûvekben az egész világon, mint üzemanyag / tüzelõanyag feljavító megoldást. Mozdonyoknál, mezõgazdasági és ipari mumkagépeknél, kamion és, buszos, hajó flottáknál, áramtermelõknél, energia szolgáltatóknál, szénerõmûveknél, valamint a világ legnagyobb olajtársaságainál már régóta alkalmazott gyakorlat, hogy használják a Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátort, hogy jelentõsen csökkentsék a káros levegõszennyezõ anyagok keletkezését, javítsák a motorikus és kazán teljesítõképességet és az üzemanyag megtakarítások arányát.
A Green Plus segíti az üzemanyag gyártási és használati folyamatot, segíti a gyengébb üzemanyagok, tüzelõanyagok gyúlékonyságát, teljes égési folyamatát, javítja toxikussági besorolhatóságukat. 2003 óta benzinkutak pisztolyaiból tankolható a Green Plus tartalmú üzemanyag. Bõvebben
Share on Facebook   Share on Twitter    Share on LinkedIn   Share on Google Plus
 
 
 

 

 

A Green Plus® égéskatalizátor: már globálisan kormámyok által tesztelt megoldás

 

A termék valódi igazolása, hogy egymástól független egybehangzó pozitív eredményeket tudtak kimutatni a világ különbözõ cetrifikált laboratóriumaiban hivatalos független szervezetek által. A Green Plus® hatékonysága egyértelmû, hiszen valamennyi kontinensen ugyanúgy beváltotta a hozzá fûzött reményeket valamenyi állami és kormányzati vizsgálaton.

Szigorú és független tesztelési eljárásokat folytattak benzin motoros jármûveknél, nehéz üzemû dízel jármûvek motorjainál, hatalmas óceánjáró hajóknál és szén és olajtüzelésú erõmûveknél.

 

Sitemap

Copyright 1997-2016 Biofriendly Corporation