Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

 

Green Plus tüzelõanyag javító égéskatalizátor

A Green Plus már valamennyi kontinensen használatos, kormányok és a világ független laborítóriumai által tesztelt égéskatalizátor.

Felhasználási területe folyamatosan terjeszkedik ki a folyékony tüzelõanyagok égésjavítása mellet a szilárd illetve a légnemû enegiaforrások hatékonyságjavítása irányába. Laboratóriumi eredmények, sok millió mérföldes, üzemórás tapasztalatok igazolják vissza folyamatosan a Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátor hatékonyságát az emisszió csökkentésben, energiahatékonyságban , költséghatékonyságban, karbantartási költségek csökkentésében, eszközök élettartamának növelésében. Természetesen minden szénhidrogénnel jól mûködik, elsõsorban a szén és hidrogén molekulák összességétõl függ a látványos, drasztikus vagy szignifikáns hatékonyság javítás, nemigen befolyásoló tényezõ, hogy kazánról, turbináról, kemencérõl, motorról van szó. Ha van égés, akkor tud segíteni, ha nincs akkor nincs szerepe. Viszont az üzemanyagok, tüzelõanyagok minõségi kifogásai esetén, az eszközök kevésbé érzékenyek, ha a tüzelõanyag, üzemanyag tartalmaz Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátort. Gáz esetében a teljesítõképesség és NOx értékek javítása jön leginkább számításba, mivel tisztább égésrõl van szó, mint egy szénerõmû, vagy diesel motor esetében. Az égetõegység hatékonysága mindenképpen javul és a korábbi szenyezésekbõl, lerakódásokból adódó problémák is csökkennek a Green Plus használatával.

A Green Plus-t tartalmazzák finmomítón vagy személyes kezelésen keresztül a diesel, benzin, pakura, könnyûfûtõolaj, kerozin, bio-üzemanyagok, rakéta üzemanyagok, néhány milliomod mennyiségban már rendkívül hatékony káros hatások nélkül.
Nem minden üzemanyagot kezelnek Green Plus égéskatalizátorral, így lehetõség van ezek további egyéni javítására a Green Plus katalizátor segítségével.
Az áramfejlesztõk és egyéb motorok rendkívül érzékenyek az üzemanyag minõségére, károsodására, ezért nagyon fontos, hogy tartalmazzák a Biofriendly Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátort, hogy az ilyen problémákat (kondenzvíz, savasodás, lerakódások, üzemanyagsár, stb.) kiküszöbölje és a karbantartási problémákat csökkentse. Tapasztalható, hogy olcsó üzemanyagtól nemigen várhatunk tartós mûszaki biztonságot, de ez a probléma javítható a Green Plus-szal. Mit csináljunk, ha például a szerzõdéses olcsó ár után a gáz minõsége mégsem megfelelõ? Mit fognak szólni, jogorvosolni a végfelhaszálók, erõmûvek, háztartások, milyen károkat kell megtéríteni a meghibásodott drága generátorokban ? Sokan tartanak ettõl a gondtól, de itt tud segíteni a Green Plus égéskatalizátor. A Biofriendly Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátor magasabb mûszaki biztonságot és vele az üzemanyag / kazán / bojler / turbina / motor jobb teljesítményt nyújt.

 
 
 

 

 

Válogatott certifikált és független Green Plus teszteredményekért kérjen tájékoztatót.

 

Amennyiben zöld beszállító kíván lenni, zöld beszerzést kíván folytatni, eco-innovatív akar lenni Kutatás-Fejlesztés-Innovávió téren, lépjen velünk kapcsolatba. Hajlandóak vagyunk együttmûködni gázszolgáltatókkal, gázellátókkal, hõszolgáltatókkal, hogyan viselkedik a Green Plus, milyen hatékonyságjavulás érhetõ el a különbözõ gáz égetéseknél, hogyan javítja azok gyulladási, égési folyamatait, hõtartó képességeiket normál és extrém körülmények között. Nos, készek vagyunk segíteni az Önök energiabiztonsági és energiahatékonysági projektjeit.

 

Sitemap

Copyright 1997-2021 Biofriendly Corporation