Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

 

Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátor: feljavítja az üzemanyagokat

Üzemanyagkutaknál tankolható prémium üzemanyag hatóanyagát tudja nálunk rendelni.

A Green Plus már az összes kontinensen kormányok és certifikált laboratóriunmok által tesztelt folyékony égéskatalizátor.

A laboratóriumi eredmények ugyanazt mutaják, mint a több millió mérföldes, üzemórás gyakorlati tapasztalatok, ezért alaposan alátámasztott, sõt jogilag védett, hogy a Green Plus javítja az emissziós, üzemanyagfogyasztási és teljesítmény értékeket, javít a kazánok, generátorok, motorok, turbinák, kemencék tulajdonságain, azokat nem károsítja, hanem növeli az élettartamukat, csökkenti a karbantartási igényüket.

Részben a Green Plus már adagolt az üzemanyagokban a finomítók, vagy üzemanyag forgalmazók által, másrészt egyéni, vállalati bekeverést is alkalmaznak valamennyi típusû üzemanyagnál, azok feljavítására elsõsorban a jobb mûszaki biztonság és kevesebb üzemanyag költség elérése miatt, másodrészt károsanyag (emisszió) csökkentés miatt. Sokan azt gondolják, hogy nem a füst csökkentése a vállalat célja, hanem az üzemanyag fogyasztás csökkentés a cél. Nos, a rosszul használt, azaz elpocsékolt pénz a rosszul égetett és elpocsékolt üzemanyag füstöl, tehát a füst csökkentése azaz az égés javítása egyenlõ az üzemanyagfelhasználás csökkentésével a Green Plus esetében. A Green Plus-t használják bio-üzemanyagokban, dízelekben, benzinekben, repülõ és rakétahajtómû üzemanyagokban, egész kevés mennyiséget használva nagy mennyiségû üzemanyaghoz, mivel a nagyon pici hatóanyag gyorsan, jól elvegyülve is képes már kifejteni a Green Plus hatásait.

A generátorok és a motorok rendkívül érzékenyek tudnak lenni az üzemanyag minõségére, kifejezetten, ha a bioüzemanag minõsége gyorsan romlik a külsõ körülmények miatt. Ilyekor az üzemanyag biotartalma problémát okozhat (gyorsabb, vastagabb lerakódások, erõsebb kondenzvíz kicsapódás, gyorsabb bakterizálódási folyamatok, savasodás, stb.) ami fokozottabb ellenõrzést és karbantartást követel meg a szûrõk esetében. Kiváltképp a repceolaj, kukoricaolaj, napraforgóolaj, pálmaolaj használatakor figyeljünk oda, általában az alacsonyabb, kedvezõbbnek tûnõ ár mögött komoly mûszaki hiányosságok, biztonsági rések húzódnak meg, ami a bioüzemanyag minõségi kifogásolását eredményezheti. Kérjük, hogy az ár mellett, figyeljenek oda a bio-üzemanyagok minõségére és mielõbbi felhasználására. A nyugodtabb felhasználás érdekében javasoljuk valamenyi bioüzemanyag felhasználónak, hogy ha lehet, ne használjanak Biofriendly Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátor nélküli üzemanyagot. A Green Plus tartalom segíti a könnyebb gyulladást és a teljes égési folyamatot, kíméletesen tisztítja a teljes rendszert, ezzel sok problémát elõzhetnek meg. A Green Plus segít abban, hogy a kazán, motor ne legyen olyan érzékeny a zavarodott, olajsáros, vizes üzemanyagra. A Green Plus tartalmú üzemanyag nagyobb energiatartalommal bír, jobb a teljesítõképessége, segít a bioüzemanyag által "elveszett"-nek titulált energiatartalom visszaadására. A Green Plus nem csak óvja a kazánt, motort, turbinát, hajtómûvet, hanem segíti a gyár által megtervezett jó teljesítmény nyújtását nehezebb körülményekk között is.

 
 
 

 

 

Válogatott certifikált Green Plus tesztek részleteiért kérjen tájékoztatást

 

A biomassza beszállítókkal / biomassza gyártókkal / biomassza felhasználókkal hajlandóak vagyunk együttmûködni, hogyan viselkedik a Green Plus hozzáadásával konstans és extrém körülmények között az adott biomassza gyulladása, égése, hatékonysága, emissziója. Készek vagyunk közös kutatás-fejlesztés-innováció projectre.

 

Sitemap

Copyright 1997-2014 Biofriendly Corporation