Green Plus Fuel Green Plus-ról Webáruház Eredmények Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás Karrier  
 

- Hogyan mûködik?

- Hogyan használom?

- Gyakori kérdések

- Egészségügyi
és mûszaki
biztonsági adatok


- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Finomítók, benzinkutak
- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek


Share on Facebook   Share on Twitter    Share on LinkedIn   Share on Google Plus

Egyszerû Green Plus használat

A finomítóknál, terminálokban bekevert Green Plus hatóanyag már az üzemanyagtöltõállomások pisztolyaiból könnyen tankolható.
Vagy kötelezõen,
állami rendelet alapján az éghajlatváltozás mérséklése miatt (a szélsõséges idõjárás egyik fõ okozója a levegõszennyezés) és az alanyi emberi jogon járó tisztább levegõ miatt egészségügyi okokból (az általános üzemanyagok nagyon sok egészségre káros anyagot tartatlmaznak használat közben és elégetésük után)

vagy extra prémium üzemanyagként versenyelõny szerzése miatt.
Azonban nem mindenhol vannak Green Plus tartalmú üzemanyagot árusító töltõállomások. Érdemes kéznél tartani a kisebb kiszerelésû Green Plus flakonokat, egyébként is biztos az, amit az ember maga csinál.
A földalatti tartályokhoz 10 és 50 ezres töménységû flakonokat használnak, a föld feletti tartályonál azt, amelyikkel egyszerûbb, amennyi üzemanyagot hoz a tanker, az ahhoz legközelebbi töménységet.
A gépenkénti tankolásoknál az ezer literhez való flakonokból töltenek be 1 kupakkal 35 literhez, 1 decivel 100 literhez. A literes flakon oldalán segít a decibeosztás. A 250 ml-es flakonoknál 1 ml=4 liter üzemanyag javítás, a fejadagolója mutatja 5 ml-ként, hogy pl.:10 ml = 40 liter üzemanyaghoz, 25ml pedig 100 liter üzemanyaghoz.
.

 
 
 
 
Green Plus koncentrátum 1:4 000 1:1 000 1:5 000 1:10 000 1:50 000
flakon típusa 250ml 1 liter 1 liter 1 liter 1 liter
kupak színe fehér fehér sárga piros fekete
javítható üzemanyag mennyiség 1000 liter 1000 liter 5000 liter 10 000 liter 50 000 liter

 

Hogyan használom fatüzelésnél?

 

Mint tudjuk, a fa szenet raktároz el, tehát a Green Plus hatóanyagot nem véletlenül használják háztartási tüzeléseknél, fa / pellett tüzelésû és szenes vagy olaj kályháknál. Az általános virágpermetezõ -tisztára kimosott- flakon segítségével egy 30% Green Plus és 70% víz elegy segítségével visszük fel a hatóanyag bevonatot a tüzelõanyagra az 1:1000 koncentrátumból, még a tüzelõanyag kályhába helyezése elõtt. Nedves tüzelõanyag esetében az arány fordított, 50 kg tüzelõanaghoz 1 kupak (35ml) Green Plus javasolt az 1:1 000 töménységû 1 literes flakonból. A vízes permet segíti a hatóanyag tapadását a tüzelõanyag felületén. A tökéletesebb égésnek köszönhetõen kevesebb lerakódás lesz a kéményben, a füstelvezetõben, kevesebb károsanyagot engedünk ki a ház köré. A hatóanyagot nyílt lángtól, elektromos berendezésektõl, tûzõ naptól tartsa távol, a formula hígítóanyaga gyúlékony, ne okozzon balesetet! Tartsa be a biztonsági elõírásokat, figyelmesen olvassa el a biztonsági adatlapot és a használati utasítást!

 

Sitemap

Copyright 1997-2016 Biofriendly Corporation