Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- biztonsági adatlap

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

 

Green Plus egészségvédelmi és mûszaki biztonsági tesztek

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy egy cég terméke biztonságos, vagy sem. A Biofriendly minden esetben a legfrissebb intézkedések alapján és a világon mindenhol elfogadott legszigorúbb vizsgálatokkal ellenõrizteti a Green Plus-t, hogy az egész világon biztonsággal tudja ajánlani termékét. Bebizonyosodott már, hogy a Green Plus nem rákkeltõ, nem okoz mutagén hatásokat, vagy elváltozásokat, egészségre nem káros, nem veszélyes. Ilyen vizsgálatot végzett az orosz egészségügyi és munkaügyi minisztérium vagy a Keck Dél-kaliforniai Egyetem Orvostudományi Tanszéke. A Green Plus nem tartalmaz fémes vagy halogén tartalmú anyagokat sem. Rendelkezésre állnak ezek a komoly bizonyítékok a Green Plus felhasználók részére.

A Green Plus ugyancsak bevizsgált atekintetben, hogy okoz-e bármilyen károsodást a motorban, alkatrészekben, tömítésekben, szûrókben, fémekben, gumikban, poliészterekben, mûanyagokban, ott ahol tárolódik, átfolyik és felhasználódik az üzemanyag, majd maradék égéstermék formájában távozik. Globális, minden országra kiterjedõ üzemanyagszabványoknak megfelel, ezt bevizsgálták a Southwest Research Institute, a világ egyik vezetõ motortesztelõ laboratóriumában, az európai területi lefedetttséget igazoló üzemanyagszabvány minõsítést az Ásványolajtermék Minõségellenõrzési Zrt. (ÁMEI) certifikálta, tesztelték az Man B&W és a Wartsila motorgyárakban, ahol ugyanolyan el nem zárkózó levelet "No Harm", "No objection", azaz nincs kigfogás a Green Plus alkalmazására garanciális motorok esetén nyilatkozatokat álítottak ki, mint a Detroit Dieselnél, a Mercedes-Benz, Daimler anyavállalatánál. Ezek azt mutatják, hogy az elvégzett vizsgálataik alapján semmilyen káros hatást nem gyakorol a Green Plus a motorra vagy azok alkatrészeire. A legnagyobb nehézgép motorgyártók, legnagyobb tengeri motorgyártók is úgy találták, hogy a Green Plus-nak nincs motorkárosító hatása. A Közlekedés Tudományi Intézet 1 éves vizsgálata alatt szintén semmilyen problémát nem észleltek. Ma már 15 éves nemzetközi és 11 éves állandó Green Plus felhasználó partnerek vannak Magyarországon is, akik inkább afelé hajlanak, hogy a Green Plus használat megnöveli a mûszaki biztonságot, javítja az élettartamot motorikus és egészségügyi szempontból is.

A Green Plus tartalmú üzemanyagokat 2003 óta lehet benzinkutak pisztolyaiból tankolni, a magas biztonsági követelményeknek való folyamatos megfelelés miatt napi hatósági kontroll alatt.

A Biofriendly Green Plus tartalmú üzemanyagok szabványosak. Ez felülír minden jogi és szabáyozási értelemben alacsonyabb rendûnek számító motorgyártói engedélyt, hiszen a benzinkutakon régi eszközöket is megtankolnak, de nagyon drága hajókat, repülõket, mozdonyokat, buszokat, kamionokat, sport és luxuskocsikat is és az összes gyártói elõírásnak és üzemanyag szabványnak meg kell felelni, nem csak egynek-egynek és nem csak egy-egy országra, hanem minden országra vonatkozóan.

A Green Plus használata az üzemanyagokban nem sérti, nem befolyásolja a motorgyártói garanciákat, bérleti szerzõdéseket.

 
 
 

 

 

Független egészségügyi és mûszaki biztonsági Green Plus certifikációk

 

Kattintson az alábbi linkek bármelyikére az egészségügyi és mûszaki biztonsági vizsgálatok részleteiért:

USC, Dél-Kaliforniai Orvostudományi Egyetem, toxikusságvizsgálati Ames Teszt
Orosz Egészségügyi Minisztérium teszt és certifikáció
Southwest Research Institute "Nem károsít" Tesztek - Dieselek
Southwest Research Institute "nem károsít" Tesztek - Benzinek
Green Plus tartalmú üzemanyagok szabványosak - ÁMEI
Man B&W levél
Wartsila el nem zárkózási nyilatkozat
Detroit Diesel jóváhagyó levél

 

Sitemap

Copyright 1997-2021 Biofriendly Corporation