Green Plus premium uzemanyag hatoanyag webaruhaz

Switch to desktop Register Login

Green Plus széntüzelés javító

Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátor a világ számos széntüzelésü erömüvében jól teljesített, és nagy hatékonysággal alkalmazzák. A laboratóriumi eredmények és az elégedett vásárlók lecsökkenö káros emissziót, csökkenö üzemanyag felhasználást, csökkenö karbantartási igényt és javuló égéskarakterisztikát mutatnak ki a kazánoknál, égetöknél ahol Green Plus folyékony égéskatalizátort használnak.

A Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátort számos alkalommal tesztelték már a Ratcliffe-i Power Technology kutatólaborjában 1 MW-os teszt kazánon az Egyesült Királyságban. A Power Technology az E-ON egyik divíziója, egy nagy közüzemi szolgáltató Európában. A teszteken a Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátort ködpermet technika segítségével juttatták be. Ebben a kutatásban azt tanulmányozták, hogy az el nem égett szén avagy gyújtási veszteség (Loss in Ignition - LOI) többfajta teszt futtatásával javult, bármilyen NOx növekedés nélkül. Néhány teszt futtatásakor az LOI úgy csökkent több, mint 20%-kal, hogy az NOx is csökkent 8%-kal. Egy nagyon fontos aspektusa a teszteredményeknek, hogy a Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátorral való kezelési arány beállításával lehetett fókuszálni az LOI és NOx együttes vagy külön külön való csökkenését, hogy közben másik emissziós érték nem növekedett. Ezeket az eredményeket az E-On-tól és a Power technology-tól egy hivatalos jelentésbe építettük bele, csakúgy, mint a többi kontinensen mért többszáz megawattos nagy széntüzelésü erömü eredményeket.Szénerömü tapasztalatok:

Gyorsabb a felfütési idö, hosszabb a höntartási idö
Csökennek a kazán tisztítási és karbantartási idök és költségek.
Csökkenthetö a kiegészítö / tartalék / segéd energiaforrás felhasználás.
Egyszerübbé lehet tenni és ritkább szükségletüvé a kazán göztisztítását.
Kinyújtja az élettartamukat és lecsökkenti a költségét más károsanyag kibocsátás mérséklö rendszereknek, le/kiválasztóknak, SCR vagy begyüjtö technológiáknak, etc.
Potenciális csökkentési lehetöség van az FGD rendszer karbantartási költségeinek csökkentésében, és a gipsz minöségének javításában.
A Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátor installációs költsége rendkívül alacsony tökeigényü.
A Green Plus rendszer rendkívül biztonságos, kiváló megbízhatósággal és redundanciával rendelkezik.

Növekszik az 1 tonna szénfelhasználásra jutó göztermelés. Ez a növekedés az égéshatékonyságban lehetövé teszi az operátornak, hogy csökkentse a szén felhasználás mennyiségét.
Ez a hatékonyságjavulás azt jelenti, hogy csökken az 1 tonna göz termelés során keletkezö szén-dioxid (CO2) kibocsátás.
A javult égéshatékonság a segédenergia felhasználásban is csökkenést eredményez.
Kevesebb a fenékhamu és a hamu széntartalma is kevesebb
A leginkább energiaigényü tüzoldali felületek kevesebb lerakódásai a göztermelés során demonstrálták, hogy a Green Plus használattal javult égés lefújta a kormot.
A javult égés általi lecsökkentett NOx és SOx kibocsátás csökkenti az egyéb NOx és SOx vegyszerek ás azok szállítóeszközeinek használati igényét is. Ezen túlmenöen, a próbák, tesztek, folyamatos felhasználások javulást mutatnak a termikus hatékonyságban is, a tisztább égéstér, kevesebb lerakódásai jobb höátadó képességgel rendelkeznek a göz és víz hevítésre, melegen tartásra. Továbbá valamenyi eszköz igény (kalapácsok, örlök, szénbeszálítás, segédenergia beszállítás) által kibocsátott CO2 kibocsátás is csökken, ezzel a szén-dioxid fö közremüködö ereje is csökken a globális felmelegedésben.

Bőveben: Green Plus Szén

all right reserved

Top Desktop version