Biofriendly Green Plus Partners Conatct Fuel Enhancement Fuel Tests  
 

 

About Green Plus
- How Green Plus Works
- Health Safety Data

Fuel Enhancement
Biofuel
- Coal
- Diesel
- Gasoline
- Marine
- Natural Gas
- Rocket and JET
- Testing
- Up-Mid-Downstream

Purchase

About Biofriendly
- Biofriendly Team
- News Releases

Biofriendly News

Biofriendly News   (What is this?)

2019.04.19  A Green Plus Csoport potenciális szereplő az üvegházhatást okozó gáziok csökkentésében, a kormányok és olajtárssaságok segítésében, certifikált kötelezettség teljesítő az ENSZ 2030 Agenda keretrendszerben. 5 Fenntartható Fejlődési Cél teljesítését igazolták le és aláírtan  minősítették az ENSZ igazgatók a CIFAL Argentina és a UNITAR ellenőrzése utáni jóváhagyással.. 7- Megfizethető és tiszta energia, 11 - Fenntartható városok és közösségek, 12 - Felelős fogyasztás és termelés, 13 - Fellépés  az éghajlatváltozás ellen, 17 - Partnerség a célok elérésében

 

2019.01.19 The Biofriendly Corporation termékeire használja a speciális logókat, most a társaság nevét is logo formájában is bemutatja, mely része a megújulásnak, a környezetvédelemmel való azoniosulásnak és a bolygó iránti tiszteletnek.

 

2018.11.13  Adil Al-Tubayyeb belép a Biofriendly igazgatótanácsába. A SAUDI ARAMCO nyugdíjazott alelnöke 30 évi tapasztalattot szerzett a világ dobogósai között szereplő SAUDI ARAMCO olajtársaságnál az olajszakmában, most a Biofriendly Green Plus csapatát erősíti. A New York-i Saudi Petroleum International volt elnöke szívesen működik együtt: " az ösvény kijárata a zöld üzemanyagok irányába vezet, én pedig előre nézek, hogy segítsek a navigálásban" - mondta Adil Al Tubayyeb.

 

2018.10.30. A Magellan is zöldül Texasban. A leghosszabb csővezetékes olajszállító rendszerrel rendelkező MAGELLAN is a Biofriendly Green Plus környezetbarát folyékony gyulladás- és égéskatalizátor formiulát választja a Texas Alacsony Károsanyag kibocsátású Diesel törvény (TCEQ TxLED) szigorűbb szabványú üzemanyagának - legtisztább kibocsátású diesel a világon - való megfeleléséhez. A Green Plus nem csak szmogcsökkentő, de valóban "zöldíti" az üzemanyagot, csökkenti a CO2 kibocsátást, NOx kibocsátást, SOx kibocsátást és több egészségre és környezetre káros, égésből eredő anyag keletkezését is csökkenti. A Magellán belépésével a Green Plus terjesztésébe, azt jelenti, hogy a Green Plus a legkedveltebb formulává vált Texas államaiban.

2018.10.11 A díjnyertes Biofriendly blog már elektronikus összesítésben  kibővített formában is megjelenik Biofriendly Planet Magazin néven. A Biofriendly több mint 100 környezetbarát fejlesztéssel rendelkezik, egyik hatalmas kitörése a Green Plus égéskatalizátor szmog csökkentő üzemanyag kondícionáló formula, de a Biofriendly közössége, csapata sosem volt elvakult és csak egy dologra koncentráló, hanem a Bolygó egészére koncentrálva fejleszt, tevékenykedik, gondolkodik rendszer szemlélettel. A heti megjelenésű magazint belső és külső szakértők is írják.

 

2018.07.09 Komoly erőfeszítéseket tettünk az elmúlt 22 évben az elért világpiaci sikereinkért, főként az olajtársaságokra és szénerőművekre fókuszálva. A teszteredmények fontosságát nagyobbra becsüljük a reklám tevékenységnél. Viszont a kommunikáció és a generációk változtak, így a Biofriendly frissítette weboldalát. A letisztult korszerű weboldalhoz sok régi link már nem elérhető, ezeket folyamatosan töröljük a partner oldalakról, így a greenplusfuel.com oldalairól is. Esetleges üres oldalra irányítás esetén, kérjük jelezze felénk a problémát, hogy javíthassuk.

 

2018.07.05. A Biofriendly kiterjeszti szerződését az AKRON-nal. A Biofriendly 2013-ban kezdte együttműködését a Horeb Latam-mal, aki a mexikói és Latin-Amerikai piacot fejleszti. Az Akrom a Mexikói olajtársaság adalék beszállítója, adalék gyártó és benzinkutakat üzemeltető vállalat. Az AKRON teljes adalék portfólióját 15-18%-kal javította fel az, hogy az egyik adalékot Green Plus formulával javították fel. Ugyanilyen forgalom növekedést regisztráltak az AKRON benzinkutakon, ahol Green Plus tartalmú üzemanyagokat forgalmaznak

 

2018.06.14 A Biofriendly-t a Londoni Parlamantbe hívták, hogy egyeztessenek a kormány által tervezett autósok és fuvarosok emisszió csökkentési szabályozásáról és lehetőségeiről. Megjegyeztük, hogy ez a környezetvédelmi megoldás nem csak drasztikus szmogcsökkentő és üzemanyag javító, hanem virtuálisan költségmentes is.

 

2018.03.10  Martahon Oil is belép a nagy üzemanyag forgalmazóink sorába (SHELL-MOTIVA, VALERO, NUSTAR, CALUMET,  DELEK), akik a Green Plus formulát alkalmaznak, hogy megfeleljenek a Texas Alacsony Károsanyag kibocsátásű törvény előírásainak (TCEQ TXÉED),a  szigorúbb üzemanyag szabványnak, mely egy egészségesebb környsezeti levegő minőséget nyújt a hagyományos üzemqanyag szabványok felett.

 

2017.07.17  A legnagyobb adalék beszállító a TxLED alacsony károsanyag kibocsátású dízel törvényben Texaszban a Houston Hajócsatornán, a Green Plus-t forgalmazó csapat, mától az AMSPEC is ezt forgalmazza a gázolajában. Az AMSPEC vezető olajipari ellenőr és tesztelő vállalat is.

 

2016.05.07.  A CALUMET IS csatlakoziik a Green Plus forgalmazók sorába, hogy teljesítse a Texas Alacsony károsanyag kibocsátású Diesel törvényben előírt  magasabb követelményű úgynevezett "Golden Standard"-ot. A CALUMET disztibúciós hálózatának bekapcsolása a Green Plus formula terítésébe Texas államaiban, már a piac 40%-os lefedettségét jelenti.

 

2015.10.15 a FIKES FUELS szerződés rásegít a Green Plus piaci terítésében a Texas Alacsony kibocsátású Diesel törvényben való megfeleléshez az üzemanyag társaságoknak A FIKES WHOLESALE a nyolcadik nagy vevőnk az ORYXE International jóvoltából.

 

2015.10.13. A SHELL-MOTIVA újra szerződik a Green Plus használatra a Texasi piacon az Alacsony kibocsátású Diesel törvényben való megfeleléshez. A világ meghatározó olajválllatának és disztribúrorainak újra bekapcslódása a Green Plus piacba további lehetőségeket teremt a vásárlóknak, hogy megtakarításokat érjenek el miközben tisztább levegőhöz is jutnak.

 

2013-2014 A Deutsche Bahn  (310 000 alkalmazott), sikeres több havi eredményes tesztje után referencia levelet állít ki, leányvállalatához, a DB Arrivához külldi a szakértőket és kémeket, hogy ellenőrizze a Green Plus használatot. Jelentős megtakarításokat mérnek és megkezdődnek a Volkswagennel való egyeztetések.

Megnőnek a szénerőműves szerződés kötések, a Deutsche Bahn is folytatja a hosszútávú teszteléseket (DB  a legnagyob európai vasúttársaság és más szállító és ipari cégek tulajdonosa, a világ vezető logisztikai cégei között az élvonalban szerepel, leányvállalata az ARRIVA busz társaság is sikeres többszáz buszos pozitív flotta eredményt mutattt ki Londonban). EURO 5-ös, EURO 6-os járműveken is kimagaslóanjó eredmények Kelet és Nyugat Európában.

Folytatódnak a sikeres repülőgépes és űrhajó rakétahajtóműves tesztek. Megalakult a Swiss Biofriendly Consulting GmbH az európai gyártás és globális értékesítés kezelésére.

 

2014.02.02 A KINDER MORGAN is a Green Plus formulát választja a TXLED törvény teljesítésére. A Kinder Morgan az egyik fő szereplője a TEXLED törvény piacának. Az Oryxe International és a a Kinder Morgan látja el a 30%-át Texas államainak.

 

2013.07.09. A Texasi levegőminőség javítására 3 nagy felhasználó is a Biofriendly Green Plus hatóanyagot választotta a Houston-i Hajócsatornán. Az Oryxe Internationallal ez a második nagy fogás.

 

2011-12 Spanyol, Fülöp-szigeti, német, orosz, román tesztek ünneplik az EU6 kategóriát felülmúló jó Green Plus eredményeket, további többezer benzinkút és erőmű szerződések jönnek létre.

 

A Brüsszelben kötött Polgármesterek Szövetsége Program keretében 78%-os füst csökkenési eredményt mutatnak ki Aradon. a CTP mérőállomásán, melyek megerősítik a Temesváron (Atlassib-partner Autotim, RATT), Nagyváradon OTL-nél  mért busztesztek eredményeit jelentős üzemanyag fogyasztás csökkenésben és füstmassza csökkenésben.

 

Joseph PAUL szerviz center, 200 éves hagyománnyal rendelkező fejlesztő vállalalt, MAN, Mercedes-Benz Dealer, akiket a Fukushimai katasztrófához is hívtak, SAEJ 1321 teszteken Németországban új EURO5, EURO6 Mercedes-Benz kamionokon sikeres eredmények (8-15% üzemanyag fogyasztás csökkenés) után forgalmazni kezdi és ajánlja márkahűség és CO2 kibocsátás javulási szándékkal 3000 partnerének, megjelenteti a PAUL magazinban és Truck napokon is..

 

2012.01.05 A VALERO és a NUSTAR a Biofriendly Green Plus formulát választja a Texas-i üzemanyag piac ellátására. (A Valero napi 3 millió hordó olajat termel a piacnak)

 

2011. 12.15 Tovább bővül a logisztikai kihivásoknak    megfelelően a Green Plus disztribútorok köre, az Oryxe    International is szerződik a Biofriendlyivel.

 

2011.12.11 A DELEK finomító társaság exkluzív beszállítói jogot kap a Texas Alacsony kibocsátású Diesel  törvény teljesítéséhez a Biofriendlytől

 

2009-ben a gazdasági válság idején az 1 euro Green Plus befektetés = 2 euro haszon miatt, valamint a klímaválság és a koppenhágai események felgyorsítják a Green Plus iránti érdeklődést.

   

 2009, 11.16 Texasban megújítják a Green Plus törvény szerinti használatát.

 

 2008.11.03  AZ EPA jóváhagyja a Biofriendly új regisztrációit 2006-ban egy konkurens cég hamis vádakkal támadta a  Biofriendly EPA   regisztrációt, hogy nincs neki  (2001-ben már EPA regisztrált a Green   Plus),   melyet 2 év szünet és újrabizonyítási eljárási költségek követett.   Az EPA   vizsgálat lezárult, mindent rendben találtak és a Green Plus újra   visszakerült a törvénybe.

2008-ban a Klímabarát Települések klímastratégiáiba került, hivatalos használata is elindul elsőként Tatabányán. A Green Plus az energiafüggőség, az energiahatékonyság, a klímaproblémák, környezetvédelmi stratégiák, pályázatok kulcseleme. Új pozitív tesztek Romániában és Szerbiában.. Cipruson az Agip és Petriolina üzemanyagtársaságok Platinum + -ként forgalmazzák, kivásárolva az exkluzív jogot.

 

2007-ben már több mexikói nagyváros és metropolis teljeskörűen bevezette, kötelezővé tette minden üzemanyaghasználatnál a Green Plus alkalmazást. Sikeres Gazdasági és Közlekedési Minisztériumi -Közlekedéstudományi Intézeti autós, Földművelés- és Vidékfejlesztésügyi Minisztériumi Gödöllői Mezőgazdasági Gépesítési Intézet-IKR bioüzemanyagos kazán és kínai szénerőmű tesztek, afrikai, indonéz minisztériumi áramfejlesztő erőmű tesztek.

Londoni cégünk VCA laborminősítést kap

Green Plus laboratórium felkerült az Egyesült Királyság Jármű Hitelesítő Hivatal Jegyzékébe

2007 Március 2. Anglia, London Green Plus Limited a Kaliforniabeli Biofriendly vállalat leányvállalata ma bejelentette, hogy az Aveleyi Emissziós Laboratórium bekerült a Jármű Hitelesítő Hivatalok Központi Értékelő Jegyzékébe, miután teljesen összhangban volt a VCA belső minőség ellenőrzési folyamatával. /WI 03-101./ 

Mindez a labor megfelelését mutatja a hivatalos tanúsított teszteknek és/vagy a VCA eszközei iránt támasztott COP minőségi követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy a labor megfelel a szigorú követelményeknek és a minőségi ellenőrzésnek amit az EU és az Egyesült Királyság kormányzata állított fel. A laborban lefolytatott hivatalosan tanúsított emissziós tesztek most már a kormány hatósági szervei által is elismertek. A Green Plus Limited a Ford Motor vállalattól tett szert a laborra 2006-ban.

Nagy munkát fektettünk abba, hogy újra rendbe hozzuk a rendszert szóval ez a tudomány alapja” mondta el Noel Carrol a Green Plus Limited Vezető Igazgatója.

Mi most már pontos jármű emissziós méréseket végezhetünk az Euro 4es sztandardoknak megfelelően.

Tony French, aki előzőleg a Ford Motor vállalat laborját vezette 20 éven keresztül és aki most az Aveleyi emissziós labort irányítja elmondta: „Mi már elkezdtük az emissziós teszteket ügyfeleinken, akik úgy vélik, hogy a mi rendszereink pénzt és időt takarítanak meg nekik a pontos és minőségi összetevőinknek köszönhetően. Biztosak voltunk benne, hogy a VCA elismeri a labort.” Frenc és két másik vezető Lan Snow és Bill Young több mint 50 éves emissziós tesztek során gyűjtött gyakorlattal rendelkezik.

Aveleyi emissziós hivatal dél Ockendonban található Essexben, London mellett. A 24000 négyzet lábon elterülő központot a cég által kifejlesztett folyékony égés katalizátor a Green Plus jóváhagyására és tesztelésére is használják.

 

A sikereket mindig megirigylik, Magyarországon a VPOP-t bíztatták fel, melynek során Green Plus termékeket koboztak el és bírságokat szabtak ki az ügyfelekre, mely jogsértő magatartást végül a VPOP leállította és kérte a károsultak kiértesítését, hogy visszaadhassa az elkobzott Green Plus termékeket és bírságokat

 

Bíró Pétert nemzetközi menedzsernek nevezik ki, globális feladatok ellátására.

 

2006 február 04-én Abu Dabiban (Dubai) tudományos nemzetközi konferenciát tartottak az olajtársaságok részére a Biofriendly tudósai. Az energiafüggőségés az éghajlatváltozás miatt felértékelődik a Green Plus® szerepe. Sikeres szingapúri versenyautós nyomaték és lóerő és angol E-ON szénerómű tesztek

  

 

 

2005-ben a Green Plus világversenyt nyert Texasban, törvényben írják elő kötelező használa-tát (§114.312, §114.315) Texas állam összes megyéjében. A törvény még 4 termék alternatív választhatóságát adja. A Green Plus hatékonysága, biztonságos és egyszerű használata, valamintköltséghatékonysága miatt vált a legkeresettebbé a legnagyobb importõrök és forgalmazók között.

                         A RÉGI VÉDETT LOGÓT ÚJ VÁLTJA

A piac 70%-a választja a Green Plus -t. (ExxonMobil a világ legnagyobb olajtársasága, Motiva Enterprises LLC – Shell az USA-ban, CITGO, PetroCom, Valero a legnagyobb amerikai csővezetékes forgalmazó NuStar, DF - Direct Fuels, Houston Maritime Service, Trouman Arnold Company, Western PetroleumBP - British Petrol, Kinder Morgan, Petroequador, Pemex, Magellan Pipeline Service, Delek Refining, Murphy Oil, Petroleum Traders, Suncoast, SandCastle, AS, UNICOM, stb.). Elindul a harc a Biofriendly Green Plus® forgalmazások jogáért.

A füstmentes világnapon Magyarországon az első nyilvános Green Plus® benzinkutak avatására került sor a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium delegáltjaival, nő a szénerőművek érdeklődése is a Green Plus gyulladás és égéskatalizátor formula iránt.

 

2004-ben már több országban lehet tankolni Green Plus kezelt üzemanyagot (sikersztorik - folyamatos forgalomnövekedést – Lukoil-Cypoil, Hellenic Petroleum, Paddington Basin Taxi Centre). Londonban egy töltőállomás nyílt, majd még kettőt kellett nyitni  a taxisoknak - British Clean Fuels For London Air Quality 300%-os forgalom növekedés.

Magyarországon minden új vásárló kötelező saját teszten esik át, számuk dinamikusan emelkedik, év végéiog 30 000 géphez ér el a Green Plus hatóanyag.

 

2003-ban a Green Plus, hatásait tekintve már vezető pozíciót tudhatott magának a világon, a londoni taxik 40%-a is elégedettséggel használja. Magyarországi versenyeztetésekben folyamatosan nyer. Befejeződnek a "Nem Károsító" tesztelések, így minden benzinkúton forgalmazhatóvá vált, üzemanyag szabványos formula lett.

 

2002-ben már több millió mérföld szárazföldi és vízi utat tettek meg Green Plus használattal világszerte, a világ vezető laboratóriumainak bevonásával. Motorgyártó cégek garancia-érvényességi nyilatkozatokat adnak ki Green Plus használatra, élettartam javító és megbízhatósági certifikációt kap a Californiai Fuvarozó Egyesülettől (CTA). Év végén  Magyarországon elindul a Green Plus forgalmazása.

2001-ben az EPA (Amerikai Környezetvédelmi Hatóság - minden ország számára iránymutató hatóság) is regisztrálta Washingtonban (legmagasabb szintű környezetvédelmi regisztráció). Már Magyarországon is jelen van, de 2002-ig óvatosság miatt még nincs forgalomban. Az eddigi tapasztalatok szerint a teljesítménynövelő és fogyasztáscsökkentő szerek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, sok volt a csalódás, ezért meglepő volt, hogy a Green Plus végre működik. Folyamatos és tartós vizsgálatok, versenyeztetések során után a tesztelő partnerek már maguk ajánlják tovább a Green Plus-t. Detroit Diesel referencia levelet ad ki új motorok használatához.

 

        

1998-2000 ENSZ, állami hatósági, minisztériumi, kormányzati , laboratóriumi és egyetemi felügyelettel drámai füst, olaj és üzemanyag fogyasztás csökkenést mérnek, bevezetik a város 1500 buszánál a Green Green Plus használatát Mexico City-ben. Magyarországon is elindulnak  a gyakorlati és egyetemi mérések.

 

1997-től készen áll a Green Plus fejlesztő csapat a nemzetközi piacnyitásra, elindulnak az égéskatalizátor biztonsági és ipari tesztelései, közben megszületik a katalizátor végső neve.

 

70-es években megindul a kémiai katalizátorok fejlesztése a füstcsökkentés érdekében.

 

a lenti híreket megtalálja pdf formátumban is itt

2003-tól 2007-ig    2007-től 2010-ig

04/14/2010 Biofriendly Corporation Signs Agreement with Sandcastle Petroleum LLC to Market "Green" Fuel"
  The agreement gives Sandcastle exclusive rights to market fuel which has been treated with Biofriendly’s patented Green Plus® liquid combustion catalyst to independent gas stations in the United States, Puerto Rico and other geographies.
04/07/2010: Biofriendly Corporation Launches Green Plus for Home Heating Oil
  Green Plus will now be offered for sale to the general public for use in home heating oil.
11/16/2009: Green Plus® Liquid Combustion Catalyst Approved by the State of Texas for Use in Diesel Fuel
  Biofriendly Corporation announced today that Green Plus has been approved by the Texas Commission for Environmental Quality (TCEQ), as an alternative formulation solution to meet the Texas Low Emission Diesel (TxLED) requirements.

02/20/2009

11/2008:

Now Hiring: Systems Engineer

Petrolina OilAdopts Green Plus to Enhance Gasoline and Diesel Fuel   in Cyprus

The Cyprus companyannounced, "Petrolina, in cooperation with the US based Biofriendly Corporation, is launching new revolutionary fuels with the Green Plus liquid catalyst as Platinum +"

  Biofriendly Corporation is Now Hiring a Systems Engineer
11/03/2008: US EPA Grants Biofriendly Corporation New Product Registrations
  US EPA completes two year review of Biofriendly Corporation. Green Plus granted three new EPA registrations.
10/24/2008: Rising Gas Prices Boost Scooter Sales - Hybrid Model Gets 180 MPG
  More and more environmentally conscious drivers are switching to biofriendly scooters.
10/17/2008: Clean Energy 2030: An Ambitious Plan from an Ambitious Company
  How a successful corporation proposes to bring about a more biofriendly environment.
10/10/2008: Saving Fuel and Money with Global Positioning Systems
  A promising new technology can help bring about a greener, more biofriendly planet.
09/26/2008: The Sahara Forest Project: Providing Water, Food and Energy
  A bold new approach to finding a biofriendly solution for hot and arid coastal areas.
09/19/2008: New York to Los Angeles Run to Promote Biofuel
  Driving from coast to coast, using a biofriendly fuel and without stopping to refuel.
09/12/2008: Solar Power Technology Gains Momentum
  Major projects are underway that provide a boost to biofriendly solar power.
09/05/2008: Gas From Trash Will Help Clean the Environment
  New biofriendly development will generate gasoline from discarded organic waste.
08/29/2008: USA's First Fossil Fuel Free Community Housing Tract in Colorado
  Clever planning will make these biofriendly homes independent of the power grid.
08/22/2008: New Development Paves the Way to a Future of Cleaner Air
  Scientists find a biofriendly method of removing harmful emissions from the atmosphere.
08/15/2008: The Lure of Manure: Energy from Farm Waste
  Biogas made from manure takes on a biofriendly aspect as an energy source.
08/08/2008: Encouraging New Biofriendly Developments in Ethanol Production
  Researchers have found a biofriendly way to produce ethanol more efficient
07/25/2008: Revolutionary New Engine Design Optimizes Fuel Economy
  The biofriendly Hefley engine saves fuel by adjusting itself to varying loads.
07/18/2008: Volkswagen's Biofriendly 1 Liter Car Hits the Road
  This revolutionary vehicle demonstrates that fuel economy is not just an empty phrase.
07/11/2008: Is Carbon Sequestration Biofriendly And What is it About?
  Concerns about global warming lead to new ways to reduce greenhouse gases.
07/04/2008: Can Offshore Drilling Lower the Price of Oil
  It has been suggested that opening up the currently off-limits oil fields in the U.S. coastal waters can alleviate the price of gas at the pumps, but can it and is it biofriendly?
06/27/2008: Algae for Food and Fuel A Panacea
  The world is struggling with food and energy shortages, but algae hold much promise to alleviate both.
06/19/2008: The World Takes Another Look at Biofuels
  Not long ago, biofuels were considered in many circles to be the biofriendly answer to the looming crisis in oil production, but there have been unpredicted consequences.
06/13/2008: Hypermilers Are A New Breed of Motorist
  With gasoline prices reaching record highs, motorists are discovering techniques to get dramatic improvements in fuel economy.
06/06/2008: Zero Energy Buildings Are Gaining Ground
  While much attention is being paid to making automobiles more energy efficient, efforts are underway to do the same with buildings.
05/30/2008: Norwegian Company to Build Huge Offshore Floating Wind Turbine
  After building a successful scale model, Norways StatoilHydro has set out upon an ambitious engineering project.
05/23/2008: How Earth Day Got Started and How it Evolved
  One fine spring day in 1970, America woke up to the importance of preserving the environment, due to the efforts of a few dedicated individuals.
05/16/2008: Clean Coal Technology: What is it all About?
  The world is looking for more biofriendly solutions to the use of energy resources. The controversial clean coal technology is an attempt to reduce the harmful effects of coal on the environment.
05/01/2008: General Motor's Hy-wire: Car of the Future?
  In a drastic departure from the complexity of traditional design, one car stands out as a potential model of things to come.
04/25/2008: Air Quality: Getting a Breath of Fresh Air
  The air we breathe is precious and the Air Quality Index has been instituted with the purpose of keeping it clean.
04/18/2008: San Francisco And Their Ambitious Plans for Reduced Emissions
  Mass transit is one area that can have a major positive impact on the environment.
04/11/2008: Environmental Stewardship no Longer a Grassroots Movement
  All over the world, opinion leaders are speaking out about the need to take care of our planet.
04/04/2008: Earth Hour: Symbol for Environmental Awareness
  Australian initiative raised environmental awareness and induced millions of people to cut power consumption.
03/26/2008: Meeting Future Energy Needs With Biofuels
  This article presents some ways in which rising prices and dwindling supplies of fossil fuels can be alleviated.
03/21/2008: Will Spray-On Solar Cells Transform the World?
  Solar energy is about to change the way we live and can create a significant beneficial impact on the environment.
03/14/2008: An Underground Connection Saves Energy and Roads
  An enterprising Dutch corporation has found a creative way to keep warm in winter and cool in summer.
03/07/2008: Coal-to-Liquid Technology: Not a Panacea
  While CTL can reduce our dependency on foreign oil, there are drawbacks to large-scale implementation, which makes it less than biofriendly.
02/29/2008: Tata Nano: The World’s Cheapest Car Makes its Debut
  As India’s Tata Motors announces its super-affordable Nano car, environmentalists around the world ponder its implications.
02/22/2008: Air Powered Cars: Not Just Inflated Claims
  Hard to believe, but a recent environmental development presents us with cars that run on nothing but air.
02/15/2008: Hybrid Buses are Gaining Ground Across the Globe
  Widespread use of public transportation, rather than automobiles, reduces energy demands. Now, public transportation is further reducing fuel consumption.
02/08/2008: The Cold Fusion Controversy: Fact or Fiction?
  The jury is still out on whether or not cold fusion is a valid new technology, but new evidence has turned up from an unexpected quarter.
01/25/2008: German Kite Ship Sets Sail for Venezuela on Maiden Voyage
  For thousands of years wind power has propelled ships, small and large, across the oceans. Now an enterprising shipping company is reviving that tradition.
01/18/2008: Hybrid Taxicabs for New York City: A Biofriendly Move
  Plans are afoot to make the Big Apple a greener and more enjoyable place to live and work.
01/11/2008: The Many Biofriendly Advantages of Geothermal Power Generation
  Taking advantage of the geologically active landscape, The Geysers power plant in Northern California produces enough power for a city the size of San Francisco.
01/04/2008: Concentrating Solar Power: Biofriendly Technology of the Future?
  An innovative approach to getting abundant clean renewable energy from a free super long-lasting energy source: the Sun.
12/20/2007: The Florida Gulf Stream: A Biofriendly Source of Renewable Energy
  Abundant free energy from the sea: A promising new technology that could transform the world by ultimately eliminating the need for fossil fuels.
12/19/2007: Replacing Coal with a Cheaper, More Biofriendly Fuel
  Search engine giant Google decides to pursue research and development on affordable and renewable energy sources.
12/13/2007: Former Chairman of California Air Resources Board Joins Biofriendly Board of Advisors
  December 12, 2007, Covina, CA – Biofriendly Corporation announced today that John D. Dunlap III has joined its Board of Advisors.
12/12/2007:

Novel Truck Loading Technique Saves Energy and Cuts Emissions

  Instead of trying to get higher miles per gallon, this company evolved a different biofriendly approach to fuel economy.
12/10/2007: Solar Vehicles Are Taking Off: A Biofriendly Transportation Method
  Solar technology comes of age in a grueling race across Australia's interior.
11/27/2007: Cylinder Deactivation: Another Biofriendly Way to Save Gas
  Power when you need it, but who needs all that power when just cruising along?
11/26/2007: Will Biofriendly Fuel Cells Power Future Cars?
  Although not expected to become widely available for some years, fuel cell vehicles may well revolutionize future transportation.
11/19/2007: Moving to a More Biofriendly Future: Hybrid Big Rigs Hit the Road
  The green movement gets another boost as giant retailer Wal-Mart starts deploying new hybrid big rig trucks.
11/16/2007: A Biofriendly Approach to Energy Efficiency
  "Of the 65 largest oil producing countries in the world, up to 54 have passed their peak production and are now in decline, including the USA in 1970/1, Indonesia in 1997, Australia in 2000, the North Sea in 2001, and Mexico in 2004." (1)
10/31/2007: Biofriendly Applauds Congress Call for Cleaner Air
  Letter urges EPA to impose stricter limits on smog pollution. Meanwhile, Biofriendly Corporation is doing its part in helping to bring about a cleaner and healthier environment.
10/29/2007: Biofriendly Cars: New Plug-In Hybrids
  "Over the last two decades, U.S. dependence on foreign oil has nearly doubled, gas prices have climbed more than 55 percent and our nation's global warming emissions have skyrocketed, while average gas mileage for new vehicles has actually fallen." (1)
10/17/2007: Ethanol: A Biofriendly Panacea?
  Among alternative fuels under consideration, ethanol is currently receiving a great deal of attention. Biofriendly Corporation is one contributor to reducing dependence on foreign oil.
10/10/2007: Biofriendly's Quest Further Fueled by Federal Verdict
  Vermont ruling endorses states' rights to set limits for greenhouse gas emissions.
10/03/2007: Mexico Engages in Serious Climate Change Measures and Biofriendly is Helping
  Biofriendly is assisting the world's twelfth-largest greenhouse emitter
09/24/2007: Top TV Series Tackles Global Warming: Biofriendly Already There
  Top-rated series "24" goes into territory where Biofriendly’s Green Plus(R) liquid fuel catalyst has been for years
09/18/2007: Biofriendly.com Becomes Even More User Friendly
  September 18, 2007, Covina, CA -- Biofriendly Corporation announced today the complete upgrade and revamp of its website www.biofriendly.com.
09/05/2007: Fossil Fuel Catalyst Slows Fuel Consumption
  Biofriendly's Green Plus(R) liquid fuel catalyst can ease the fossil fuel crunch
08/31/2007: Biofriendly Liquid Fuel Catalyst, Green Plus®, Passes Four Billion Mile Mark
  Green Plus can be added to gasoline, diesel, marine fuels, heavy fuel oil and even coal
08/22/2007: National Safety Council Offers Sound Advice on Vehicle Emissions
  We can take pollution reduction to the next level with a fuel catalyst that increases fuel efficiency
08/16/2007: Biofriendly Executive Jim D'Arezzo Recognized by the Mexican State of Jalisco
  Liquid Fuel Catalyst Causes Emissions Reduction
07/31/2007: The Long Term Scramble to Improve Fuel Combustion - Biofriendly Succeeds
  Biofriendly's Green Plus liquid fuel catalyst truly succeeds where others have failed
07/30/2007: Can Fuel Additives Offset Higher Fuel Prices? Biofriendly Has the Answer
  Biofriendly's Green Plus fuel catalyst is beyond a fuel additive and it works
07/27/2007: The Science Behind Global Warming and the Biofriendly Solution
  The realities of global warming are established...and Biofriendly Corporation's Green Plus liquid fuel catalyst is an extraordinary solution
06/28/2007: The Next Stage of the "Carbon Neutral" Trend: Biofriendly Green Plus
  Becoming "carbon neutral" greatly assists in the effort against climactic change-the next step is Biofriendly's Green Plus liquid fuel catalyst
06/26/2007: EPA Spending 118 Million to Eliminate Greenhouse Gas Emissions
  With Green Plus liquid fuel catalyst, a drastic reduction in greenhouse gas emissions can be had now for a tiny fraction of EPA's FY 2008 budget
06/20/2007: What Exactly Are Greenhouse Gases, and How Does Biofriendly Help?
  It helps to know exactly what "greenhouse gases" are, and how Biofriendly Corporation's Green Plus liquid fuel catalyst helps solves the problem
06/07/2007: The Science Behind Global Warming And the Biofriendly Solution
  The realities of global warming are established. Biofriendly Corporation's Green Plus liquid fuel catalyst is an extraordinary solution
06/06/2007: NOx Emissions from Ships a Major Source of Air Pollution on the California Coast
  Biofriendly Corporation's liquid fuel catalyst a possible solution to harmful emissions from marine engines
05/24/2007: EPA Urged to Clean Up Toxic Pollution from Diesel Ships and Trains
  Environmental group pushes for new pollution standard by the end of the year
05/23/2007: Choice of Fuel Affects Emissions and Air Quality
  While gasoline is a cleaner fuel, the gasoline engine is less fuel-efficient than a diesel engine
05/21/2007: CARB Planning to Reduce NOx Emissions from Diesel Trucks
  California needs cleaner air, less harmful emissions.
03/07/2007: Biofriendly's Sister Company Now Listed in UK Vehicle Certification Agency Register
 
02/14/2007: Alarming U.N. Report on Global Warming Due -- But Biofriendly Corporation is Reversing the Trend
  In the face of dire predictions of global warming, Biofriendly Corporation's Green Plus liquid fuel catalyst brings a much-needed solution
01/30/2007: NOx Emissions Affecting California Air Quality
  Biofriendly Fuel Catalyst Shows Marked Reductions in Harmful Diesel Emissions
01/24/2007: Biofriendly's Green Plus Fuel Catalyst To Be Used By Four More Cities In Mexico
  "Emision Zero" Program aimed at improving air quality.
01/16/2007: Biofriendly Liquid Fuel Catalyst Tested By U.S. EPA and California Air Resources Board Accepted Laboratory
  Light-duty gasoline automobile showed significant reductions in harmful emissions using Green Plus additive.
01/15/2007: Green Plus Mandated in Mexican City of Guzman to Help Clean Air
  All city vehicles, private buses and taxis to use Biofriendly fuel catalyst.
01/14/2007: Green Plus Fuel Catalyst Reduces Emissions and Improves Fuel Economy in Heavy-Duty Diesel Truck Engine Test
  Biofriendly Corporation has introduced Green Plus, a liquid fuel combustion catalyst, the world's most effective solution for significantly improving fuel economy and reducing harmful emissions.
01/10/2007: Significant Reductions in Air Pollution Attained by Petroecuador in Test of Green Plus TM Fuel Catalyst
  Biofriendly Corporation has introduced Green Plus TM, a liquid fuel combustion catalyst, the world's most effective solution for significantly improving fuel economy and reducing harmful emissions.
01/09/2007: Biofriendly's Green Plus Achieves Significant Reductions in Emissions While Improving Fuel Economy
  Beijing Automobile Research Institute tests liquid fuel catalyst
01/08/2007: Green Plus Liquid Fuel Catalyst Shows Improved Combustion Efficiency In Coal-Fired Power Generator
  Biofriendly's UK sister company Green Plus releases details of E.ON report.
10/24/2006: Biofriendly Completes Combustion Efficiency Test
  Liquid fuel Catalyst Shows Real-Time Improvements in Horsepower and Torque
10/11/2006: Biofriendly's Liquid Fuel Catalyst Passes Marine Engine Maintenance Testing
  Engine assessment report on Biofriendly's Green Plus fuel catalyst leads to "Letter of No Objection" from major marine engine manufacturer.

 

 
 
   
 

Sitemap

Copyright 1997-2014 Biofriendly Corporation