Mezőgazdasági esettanulmányok, fékpadi mérések rövid kivonatát innen töltheti le >>

 

Agrárium7 online magazín címoldal és a 36-37.oldal összefoglalja a legutóbbi világsikereket, linkeket biztosít további mezõgazdasági és általános gép és üzemanyag felhasználás javításra,

PÁLYÁZATI PLUSZ PONTOKKAL,

melyet az ENSZ által javasolt Green Plus Eco-Öko címkés Energia Átmeneti Üzemanyag szabvány kategória

minden pályázati elbírálás esetén biztosít, függetlenül a pályázati kiírástól. Az elbírálási szempontok között minden esetben már szerepelnie kell klímavédelmi, energiahatékonysági elemnek, körforgásos és zöldgazdaság fejlesztési, öko gazdálkodást, precíziós gazdálkodást segítõ tartalomnak, megoldásnak, alkalmazásnak.

Ehhez plusz pontra jogosító igazolást adunk, zöld certifikációt, ENSZ tanúsítványt.

A cikk pdf formában letölthetõ innen is >>

Mezőgazdasági esettanulmányok, fékpadi mérések rövid kivonatát innen töltheti le >>


 
  Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

 

Üzemanyagkutaknál tankolható prémium üzemanyag hatóanyagát tudja nálunk rendelni.

Green Plus Diesel üzemanyag javító

Magyarországon nagyon sok mezõgazdasági termelõ szövetkezetnél, agrár kft-nél váltotta be a hozzá fûzött reményeket a Green Plus használat, 1 nap alatt több hektárt tudnak szántani vele, mint nélküle, fele annyi motorlaj kell, mint korábban nélküle, jobb terhelhetõségûek a munkagépek, nem esik vissza annyira a fordulat ugyanakkora terhelésnél, ez gépkezelõi és mûszeres tapasztalat is.
A szállítási vállalatok, futárszolgálatok üzemanyag kiadása is jelentõsen javult, itt is számít, hogy kézi váltó esetén vissza kell-e kapcsolni és mennyit az emelkedõn, de az automata váltók is, a 12-bõl csak 11-re 10-re váltanak vissza a korábbi 9 helyett.

A Green Plus alaposan bevizsgált és folyamatosan használt prémium üzemanyag hatóanyag (üzemanyag komponens, része, alkotóeleme az üzemanyagnak) valamennyi kontinesnen. Egymástól független országok, intézetek vállalatok, certifikált - akkreditált laboratóriumok ugyanazt a konklúziót vonták, vonják le, rövid távú (néhány órás, napos) és hosszútávú (több éves) vizsgálatok értékeléseként, hogy a Green Plus égéskatalizátor, nagyon jól harmonizál minden típusú üzemanyaggal, emisszió csökkentõ hatása világelsõ, ugyanabban az idõben képes csökkenteni az emissziót, az üzemanyag fogyasztást és javítani a teljesítményt, nyomatékot, hosszútávon pedig az élettartamot (gépkezelõkét, üzemanyagkezelõkét, üzemanyagokét, motorolajét, az eszközökét, gépek, motorok, turbinák, kazánok, hajtómûvek és alkatrészeik élettartamát) és csökkenti a karbantartási költségeket is. Nemzetközi szinten 1997 óta, Magyarországon 2000 óta vannak folyamatos vásárlók, köztük komoly nagyüzemi jelenlegi felhasználók is 11 éves elégedetségi referenciával (Pacific Basin 250 hajóval rendelekzõ Hong-Kongi nagyvállalat, Bonafarm Csoport, Magyarország egyik vezetõ agráripari cége).

A Green Plus az üzemanyagok romlási sajátosságait képes áthidalni úgy, hogy a motor kevésbé válik érzékennyé azokra még szélsõséges körülmények között is. A hosszútávú használatot, több, mint 80 pozitív tulajdonságával hálálja meg. Ezekbõl mindig azt emeljük ki, ami a partnerünk számára éppen érdekes, izgalmas, ezért tudnak nagyon jó sikereket elérni a benzinkutas eladások is, ahol Green Plus tartalmú üzemanyagok-at árusítanak.

Nagy mennyiségû üzemanyagokhoz, tüzelõanyagokhoz, hajtóanyagokhoz elsõsorban az üzemanyagfinomítók, üzemanyag társdaságok, hajók, erõmûvek használják (sok millió tonna), amihez a Green Plus kiváló, mivel nagyon kevés kell belõle és nagyon hatékony már kis mennyiségben is.
A ma használatos dízel típusok (hagyományos D és EURO márkák, kategóriák és a bio-dízelek, valamint ezek adalékokkal javított extra prémium változatai ) nagyon jól mûködnek a Green Plus-szal. Tapasztalatok szerint ugyamaz az üzemanyag, ami nem tartalmazza a Green Plus hatóanagot szemben a Green Plus tartalommal rendelkezõ ugynabból a beszállításból/gyártásból/tárolásból származó üzemanyaggal, a Green Plus tartamú magasabb mûszaki biztonságot nyújt. Ezért kifejezeten javasoljuk a drága gépek, oldtimerek tulajdonosainak, hogy az üzemanyagaikat Green Plus formulával együtt használják a mûszaki és egészségügyi biztonság javítása érdekében. A Green Plus tartalmú üzemanyagok könnyebben teljesítik és túlteljesítik a szigorodó biztonsági követelményeket, szabványokat.

Az nem kérdés, hogy használható-e vagy sem a Green Plus kezelt, Green Plus tartalommal rendelkezõ üzemanyag az új, garanciális gépeknél. A motorgyártók minden kontinensre és nem csak egy-egy országba gyártanak, szállítanak, az õ elsõrangú kérésük az üzembentartó felé, hogy szabványos üzemanyagot használjanak a garancia megtartás érdekében. Más gyártók kifejezetten javasolják az adalékok külön használatát a motor mûszaki stabilitása érdekében. Álláspontunk az, hogy a hatékonyságjavítókat, olyan szemmel vizsgáljuk felül, hogy milyen káros mellékhatásokkal kell számolnunk egészségügyi és mûszaki szempontból a kedvezõ kiválasztott hatás elérése érdekében. Ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy a Biofriendly Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátor már önmaga sem egészségkárosító, nem tartalmaz fémet vagy halogén elemet, nem okoz mutagén vagy rákos hatásokat és mûszaki szempontból élettartamnövelõ, mindamellett, hogy jelentõsen, sõt drasztikusan csökkenti az égésbõl származó egészségre, környezetre káros,és az elsõdlegesen, másodlagosan, vagy akár harmadlagosan megjelenõ, képzõdõ rákkeltõ anyagok keletkezését. A garancia szempontjából tehát döntõ, hogy szabványos üzemanyagot használjön az üzemeltetõ. A Green Plus tartalmú üzemanyagokat 2003 óta benzinkutak pisztolyaiból lehet tankolni, a Green Plus hatóanyag nagyon magas biztonsági követelményeknek felel meg, csak így kapható minden típusú, gyártmányú, életkorú eszközhöz benzinkutas tankolások alkalmával. Mivel többféle töménységben készül, ezért azokra is bevizsgált, hogy a szabványos üzemanyag, amihez Green Plus® égéskatalizátort tesznek, certifikáltan szabványos, teljesíti az üzemanyag szabványoknak való megfelelést. A Green Plus rendelkezik az SWRI által adott tanúsítvánnyal, mely globális érvényû és a kisebb területi lefedettségû Európai certifikációval is amelyet az ÁNMEI adott ki vizsgálatai értékeléseként. Ezek nélkül a szabványcertifikációk nélkül, az üzemanyagtársaságok nem forgalmazhatnak üzemanyagot. Ez a minõsítés magasabb rendû szabályozás értékelése, mint egy motorgyártói bevizsgálás. A piacon, több, mint 20 000 versenytárs (adalék, katalizátor, tabletta, por, beszerelhetõ eszköz) létezik, a legnagyobb üzemanyag társaságok, szállítási vállalatok is a Green Plus® környezetbarát folyékony égéskatalizátort választották.

Néhány mûszaki vezetõ attól tart, hogy a cégen belül mások lesznek a Green Plus eredmények, mint a világ egyéb cégeinél. E Green Plu shatékonysága nem területfüggõ, nem motor/kazán/turbina,hajtómû/kemencefüggõ, nem függ attól, hog ynílt térben folyik az égés vagy zárt belsõ égésû motorban, csak attól függ, hogy van-e láng és azt szénmolekula, szénhidrogén okozza-e. Ahol van szén molekula, ott a Green Plus hat. Az egyetlen feltétel hogy a Green Plus mûáködjön, a lánggal vagy parázzsal történõ égés. Ha Ön ismeri a gyulladási és égési folyamatokat, tisztában van vele, hogy egy valódi égéskatalizátor az égést segíti. A Green Plus-t ugyanúgy használják széntüzelésû erõmûvekben, mint pakura, bioüzemanyag, dízel, benzin vagy kerozin üzemû gépeknél.Ugyanolyan kiváló eredményeket ér el EURO EEV5-ös, vagy EURO 6-os eszközökön, miont EURO 0-ás gépeknél. Nincs különbség, különbség a végfelhasználó részérõl, a monitoringban lehet, ezen is tudunk segíteni üzemanyag tesztelési, auditálási szolgáltatásunkkal.

független akkreditált teszteknémet jó minoségu üzemanyagos EURO5 és EURO6 jármu tesztek 8-15% üzemanyag megtakarításmezogazdasági gép tesztek 10-29% üzemanyagmegtakarításmozdony
tesztek füst csökkenés 80%-ig, 10-20% üzemanyag megtakarításEURO5 EEV AdBlue-s busz tesztek füst csökkenés 69%-ig, 10-20%-os üzemanyag megtakarítás

Intermix tájékoztató
 
 
 

 

 

Válogatott certifikált Green Plus tesztek diesel üzemanyagokkal

 

Kattintson a linkre a Green Plus teszteredmények részleteiért:

Texas alacsony károsanyak kibocsátású Diesel tesztek
Kaliforniai Környezetvédelmi Mérnökség CEE Bizonyíték koncepciós tesztek
Petroecuador (állami olajtársaság)Diesel emisszió tesztek
Nolan's kamionos szállítás (Australia) diesel üzemanyag fogyasztás tesztek
Valley Detroit Diesel (Mercedes-Benz anyavállalata) Allison lóerõ teljesítmény tesztek
Deutsche Bahn mozdony teszteredmény
William Adams (Egyedüli Caterpillar Disztribútor, Ausztrália) lóerõ teljesítmény tesztek

 

Sitemap

Copyright 1997-2022 Biofriendly Corporation