Fõoldal

Green Plus-ról

Webáruház Eredmények Gyulladás és égésjavító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme
- Hogyan mûködik a Green Plus
-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

Üzemanyag feljavító
- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Tesztelés
- Up-Mid-Downstream

- Green Plus üzemanyag adalékok

Vásárlás
Elérhetõség

Karrier
Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Hírek

Biofriendly Blog


A Green Plus üzemanyag adalékok


A Green Plus hatóanyag tompítja az üzemanyag adalékok káros hatásait és képes kiemelni azok előnyeit. A felhasználók így bármilyen egyéb adalékkal együtt tudják használni a Green Plus hatóanyagot.

Az üzemanyag adalék gyártók és üzemanyag adalék forgalmazók a Green Plus hatóanyaggal feljavított változatokat 15-20%-kal nagyobb forgalmazással értékesítik.
Az előfordult, hogy az üzemanyag adalékok Green Plus hatóanyaggal való feljavítása nem csak az adott üzemanyag adalék forgalmazását növelte, hanem a gyártó cég többi adalékának a forgalmát is.
Az AKRON kenésjavító adalékokat gyártó és forgalmazó cég is kiegészítette adalékát a Green Plus hatóanyaggal és komoly forgalom növekedést realizált.
Az AKRON benzinkutakat is nyitott, ahol szintén bevezette a Green Plus tartalmú üzemanyagok forgalmazását és így az üzemanyag forgalmazásában is jelentősen megugrott az eladás.
Az AKRON, a mexikói olajvállalat a PEMEX fő beszállítója


GAS STATION LIGHT üzemanyag adalékok


Az üzemanyag forgalmazók kérésére üzemanyag teljesítmény és motor teljesítmény javító és üzemanyag kondícionáló adalékokat is forgalmazunk, szintén Green Plus hatóanyag erősítéssel.

Sorrendben a GSL az olcsóbb kivitel, az általános prémium, top és extra üzemanyagokminőségére emeli az üzemaynagokat, tudásszintje bóvített a GSL10 változat esetében, mely a GSL20 vonatkozásában erősebb, ennél még jobb hatékonyságú a GSL50.


Extra erős a védelemben és a teljesítményben a GPE formula.

Ajánljuk adalék gyártók részére a jó adalékaik tovább tökéletesítését, feltuningolva a Green Plus univerzáslis és komplex hatóanyag csomaggal.  

 
 
   

 

Tudta?

 

A Biofriendly tulajdonában több, mint száz szabadalom van, beleértve a Green Plus® emisszió csökkentõt is, a Carroll testvérek számos sikeres nemzetközi üzletet hoztak már létre, alapoztak meg az elmúlt 35 évben, mint például a Vortoil víz-olaj szétválasztó díjnyertes találmányt,mely megoldás hatalmas olajipari áttörés volt. Ez a rendszer Queen’s Award díjat nyert az Egyesült Királyságban "The Best New Technology Introduced in the North Sea Oil Industry in the Past Ten Years." Az elmúlt 10 év legjobb új technológiája az Északi tengeri olajipari számára. Az Északi tengeri olajipari munkákat nem lehetett volna folytatni a Vortoil víz-olaj szétválasztó rendszer nélkül.

 

Sitemap

Copyright 1997-2021 Biofriendly Corporation