Fõoldal

Green Plus-ról

Webáruház Eredmények Gyulladás és égésjavító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme
- Hogyan mûködik a Green Plus
-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

Üzemanyag feljavító
- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Tesztelés
- Up-Mid-Downstream

Vásárlás
Elérhetõség

Karrier
Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Hírek

Biofriendly Blog


A Biofriendly Corporation-rõl


A Biofriendly Corporation és a GreenPlusFuel küldetése, hogy ikermegoldásként egyszerre oldja meg a globális levegõszennyezési problémákat és az üzemanyag költség gondjait. A 3 Carroll testvér (Bob, Bill és Noel) 1997-ben alapította meg ezt a társaságot nagy áttörésként bemutatta, megszületett a Green Plus
®.

Ma a Biofriendly vezetésébe tudósok, feltalálók, sikeres vállalkozók tartoznak, ideértve hivatalos kormány tisztviselõket is, akik segítik a globális világméretû üzleti növekedést.

A Biofriendly a Green Plus
® környezetbarát folyékony égéskatalizátort partnerei tucatjával szállítja az üzemanyag felhasználókhoz világszerte. ide.

A magánkézben lévõ társaság valamennyi kontinensen mûködtet irodákat, a központ Kaliforniában és az Egyesült Királyságban Londonban székel, Green Plus Magyarország központi vezetését Bíró Péter lája el.
 

 
 
   

 

Tudta?

 

A Biofriendly tulajdonában több, mint száz szabadalom van, beleértve a Green Plus® emisszió csökkentõt is, a Carroll testvérek számos sikeres nemzetközi üzletet hoztak már létre, alapoztak meg az elmúlt 35 évben, mint például a Vortoil víz-olaj szétválasztó díjnyertes találmányt,mely megoldás hatalmas olajipari áttörés volt. Ez a rendszer Queen’s Award díjat nyert az Egyesült Királyságban "The Best New Technology Introduced in the North Sea Oil Industry in the Past Ten Years." Az elmúlt 10 év legjobb új technológiája az Északi tengeri olajipari számára. Az Északi tengeri olajipari munkákat nem lehetett volna folytatni a Vortoil víz-olaj szétválasztó rendszer nélkül.

 

Sitemap

Copyright 1997-2016 Biofriendly Corporation